ONA NIJE ZNALA DA JE DROGA TU: Šaranović brani suprugu, priznao da je droga njegova!
Vladimir Šaranović, Foto: MUP

mora da bude potkrepljeno materijalnim dokazima

ONA NIJE ZNALA DA JE DROGA TU: Šaranović brani suprugu, priznao da je droga njegova!

Vladimirovo priznanje da je droga njegova mora da bude potkrepljeno materijalnim dokazima da bi ona bila puštena

Objavljeno: 12:54h

Vladimir Šaranović (40), koga sumnjiče za ubistvo advokata Vladimira Zreleca (50) u decemru 2015. na Vračaru, na saslušanju je negirao da ima veze sa tim zločinom, ali je priznao da je marihuana, zbog koje je uhapšena njegova supruga Nataša Šaranović, njegova i da ona nije znala da je imaju na terasi.

Šaranović je još izjavio da mu je "život uništen" i da nema veze sa ubistvom Zreleca, koji je bio i njegov advokat.

- Ukoliko je izjava koju prenose mediji istinita, tražiću ukidanje pritvora Nataši Šaranović. Njoj je pritvor određen po dve tačke: da ne utiče na supruga i da ne ponovi krivično delo. Kako joj je muž u pritvoru, ne može da utiče na njega - kaže za "Blic" advokat Aleksandar Šćekić, branilac Nataše Šaranović.

Vladimirovo priznanje da je droga njegova mora da bude potkrepljeno materijalnim dokazima da bi ona bila puštena.

Vladimir Šaranović
Vladimir Šaranovićfoto: Mup

- U svakom slučaju, tražiću njeno puštanje iz pritvora. Verujem da će je pravosuđe pustiti. Ona je potpuno nevina žrtva države u tom "navodnom" sukobu porodica - navodi advokat Šćekić.

Kako dalje kaže, njegova klijentkinja pre ovog hapšenja nije imala dosije, niti je kažnjavana i uzorna je majka. Zbog njenog privođenja, deca su odvojena od nje, ali i jedno od drugog jer je jedno dete kod njenih roditelja, a drugog kod majke njenog supruga.

Podsetimo, Nataša Šaranović je uhapšena 18. novembra prošle godine kada je policija ušla u njihov stan u nameri da uhapsi Vladimira zbog sumnje da je ubio advokata Zreleca. Tom prilikom je na terasi njihovog stana nađena marihuana, pa je Nataša privedena.

Vladimir je tada umakao policiji, ali je posle skoro dvomesečnog skrivanja uhapšen 9. januara u iznajmljenom stanu u Zrenjaninu.

Bonus video:

SPEKTAKULARNA AKCIJA SPECIJALACA: Pogledajte kako je onesposobljen i uhapšen Vladimir Šaranović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.