Uhapšen taksista koji se sumnjiči da je pregazio mladića (19) u Kragujevcu I NIJE MU PRUŽIO POMOĆ
Saobraćajna policija/ilustracija, Foto: Dragan Kadić

Strašno

Uhapšen taksista koji se sumnjiči da je pregazio mladića (19) u Kragujevcu I NIJE MU PRUŽIO POMOĆ

nače, osumnjičeni N.Ć radi u “Trnavi promet”, a istovremeno je i taksista “Pink taksija”. On je juče priveden u Osnovno tužilaštvo.

Objavljeno:

Inspektori za krvne delikte kragujevačkog MUP-a uhapsili su N.Ć. (27) iz mesta Maršića, zbog sumnje da je u jutarnjim satima kolima “Pink taksija” u Kragujevcu udario Stefana Topalovića (19) i pobegao ne pruživši mu pritom pomoć.

Nesreća se dogodila u jutarnjim satima četvrtog januara u naselju Petrovac, a teško povređenog Topalovića pronašli su na kako nepomično leži na pored puta a od siline udarca bačen je na ogradu.

Kako saznajemo on je u kragujevački KBC primljen životno ugrožen i lekari se bore za njegov život. Inspektori sa krvnih delikta, efikasnom istragom pronašli su i uhapsili osumnjičenog N.Ć kome se na teret stavljaju dva teška krivična dela protiv bezbednosti saobraćaja, a kako nezvanično saznajemo pronađeni su i materijalni dokazi.

Inače, osumnjičeni N.Ć radi u “Trnavi promet”, a istovremeno je i taksista “Pink taksija”. On je juče priveden u Osnovno tužilaštvo.

BONUS VIDEO:

ESPRESO TVITER: Nevena Božović

(Espreso.co.rs / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.