Nisam Veljina švalerka, PREDLOŽIO JE DA KULIRAMO PORED REKE! Progovorila putnica iz auta koji je potonuo u Dunav
Foto: Marina Lopičić

Ispovest

Nisam Veljina švalerka, PREDLOŽIO JE DA KULIRAMO PORED REKE! Progovorila putnica iz auta koji je potonuo u Dunav

Nismo stigli ni da shvatimo šta se dešava, a vozilo je krenulo samo od sebe, iz meni nepoznatog razloga. Nisam znala čime bih ja to mogla da sprečim. U sekundi vozilo je završilo u uzburkanom Dunavu, a matica je počela da nas nosi ka sredini reke.

Objavljeno:

Andrijana J. (26) iz Beograda kazala je juče za Informer da nije u ljubavnoj vezi sa Veljkom B. (50), s kojim je u utorak bila u automobilu "ford" kad su upali u Dunav na Adi Huji u Beogradu

Ona je objasnila da je tog dana u 10 sati na Novom groblju prisustvovala sahrani svog prijatelja, koji je nekoliko dana pre toga nastradao u udesu.

- Veljko se sam ponudio da me vozi. Ne treba da obrazlažem u kakvom sam emotivnom stanju bila. Veljkova ideja je bila da odemo na kafu negde na obalu jer ga reka smiruje, to nije bila moja ideja, kao što je on to tvrdio za medije. Meni je bilo svejedno jer sam duhovno bila potpuno odsutna. S obzirom na to da je duplo stariji od mene i dobar drug člana moje uže porodice, osećala sam se sigurnom - navela je Andrijana.

Veljko se, prema njenim rečima, bez najave spustio kolima preko rampe do same vode i zaustavio vozilo.

- Nismo stigli ni da shvatimo šta se dešava, a vozilo je krenulo samo od sebe, iz meni nepoznatog razloga. Nisam znala čime bih ja to mogla da sprečim. U sekundi vozilo je završilo u uzburkanom Dunavu, a matica je počela da nas nosi ka sredini reke. Moj prozor je već bio otvoren. Zahvaljujući prisebnosti, uspeli smo da se izvučemo iz vozila koje je potonulo kao "Titanik" i da se dočepamo jednog čamca, koji je sajlom bio privezan za nasip - priča Andrijana.

Veljko je, kaže ona, uspeo da izađe iz auta i pokušao je i nju da izvuče, ali nije mogao.

- Sa obližnjeg ukotvljenog broda je dotrčao mladić i uz njegovu pomoć izašla sam na suvo. On me je odmah izuo i kazao mi da u čarapama otrčim do njegovog broda, gde su me utoplili i zamenili mi natopljenu odeću njegovom suvom i zvali hitnu pomoć, jer sam ja provela oko 15 minuta u ledenoj vodi. Odvezena sam u Urgentni centar, gde su stigli moji roditelji i odveli me kući. Sve implikacije o nekom ljubavnom zanosu sa Veljkom i komentari "šta radi 26-godišnja devojka sa 50-godišnjim muškarcem u kolima na obali Dunava" su zlonamerni i neistiniti - poručila je Andrijana.

BONUS VIDEO:

Pitali smo političare šta je najjači utisak u 2017. godini

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.