VLADIMIR SEKSUALNO SPOPADAO ZORANOVU LJUBAVNICU! Maltretirala je cela porodica, tretirali je kao poslugu, a TO NIJE SVE
Zorica je morala da šutne Zorana, Foto: Printscreen

ZORANA MARJANOVIĆA OSTAVILA ŠVALERKA

VLADIMIR SEKSUALNO SPOPADAO ZORANOVU LJUBAVNICU! Maltretirala je cela porodica, tretirali je kao poslugu, a TO NIJE SVE

Zorica Zoka Mitrović, ljubavnica Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je ubio suprugu Jelenu, iselila se iz kuće u Borči navodno jer su je članovi njegove porodice maltretirali

Objavljeno:

Zorica Zoka Mitrović (32) napustila je svog ljubavnika Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila 2016. ubio suprugu Jelenu u Borči! Zorica se, prema tvrdnjama Zoranovih komšija, pre pet dana iselila iz kuće Marjanovića navodno jer su je članovi njegove porodice maltretirali i tretirali kao kućnu pomoćnicu. Da je Zoka veoma ljuta na Marjanoviće pokazuje i činjenica da ona ni Zorana ni članove njegove porodice više ne podržava na društvenim mrežama i potpuno ih ignoriše.

Komšije porodice Marjanović ispričale su da su do pre pet dana redovno viđali Zoku kako ulazi i izlazi iz njihove kuće.

- Zorica im je postala služavka, čistačica, bebi-siterka... Čula sam da ju je čak i Vladimir Marjanović seksualno spopadao. Međutim, pre pet dana Zoka je ljutito izašla iz kuće noseći torbe i kofer. Bilo je očigledno da se iselila odatle i od tada se više nije pojavljivala kod Marjanovića. Mora da je tamo pala neka teška svađa, ko zna zbog čega - kazao je Zoranov komšija za Informer.

Zorica Mitrović
Zorica Mitrovićfoto: Printscreen

Da je Zorica napustila Zorana zbog njegove porodice potvrdila je i Rada Matić (35) iz Beča, njegova bivša ljubavnica, koja je sa njim razmenjivala ljubavne poruke 2016, samo mesec dana nakon Jeleninog ubistva.

- Čula sam da je Zoka pre pet dana glavom bez obzira pobegla iz te kuće. Pobegla je jer su Marjanović počeli da je maltretiraju. Znam to vrlo dobro jer sam u kontaktu sa ljudima bliskim i Zoki i Marjanovićima! Zorica im je postala služavka, čistačica, bebi-siterka... Čula sam da ju je čak i Vladimir Marjanović seksualno spopadao! Pa svako normalan bi pobegao posle svega toga - rekla je Matićeva.

Zoka je, prema njenim rečima, odmah zatim sve Marjanoviće izbacila sa liste "prijatelja" na svom Fejsbuk profilu.

- Izbacila ih je iz "prijatelja", a takođe im je zabranila i pristup Fejsbuk grupama za podršku Zoranu. Osim toga, ona već nedeljama ne objavljuje ništa u Zoranovu odbranu - ispričala je Rada i dodala:- Kada je pobegla od Marjanovića, Zoka nije znala kuda će, pa se obratila svom bivšem mužu za pomoć. On nije hteo da je primi, ali čula sam da joj je dao 18.000 dinara da joj se nađe, da iznajmi stan. Zoka sada traži posao kako bi mogla da živi samostalno. Rada smatra i da je Zorica u poslednje vreme izgubila veru da će Zoran biti oslobođen za ubistvo supruge.

- Verujem da je shvatila da će Zoran o svemu sudeći još nekoliko decenija provesti na robiji. Moram da priznam da mi je drago zbog ovakvog raspleta jer Zoranova ćerka Jana (6) neće više imati zlu maćehu - navela je Rada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.