HOROR U BORU: Dečak (14) na Badnji dan divljački pretukao radnicu i OPLJAČKAO KLADIONICU!
Dečak je naterao radnicu da mu da šifru za otvaranje sefa, Foto: Filip Plavčić/Ilustracija

dohvatio je za kosu i krenuo da je bije

HOROR U BORU: Dečak (14) na Badnji dan divljački pretukao radnicu i OPLJAČKAO KLADIONICU!

Dečak je radnicu dohvatio za kosu, izvukao iz lokala, pa počeo brutalno da je tuče

Objavljeno:

Dečak star samo 14 godina, rodom iz Niša, na Badnji dan, uz pretnju da će je ubiti, brutalno je pretukao radnicu kladionice, koja se nalazi u samom centru Bora. Naterao je da mu kaže šifru za otvaranje sefa, ukrao oko 300 hiljada dinara i pobegao sa lica mesta!

- Maloletnik, koji je bio u društvu M.S. (21), koji je policiji poznat po više razbojništava, je igrao rulet. Njih dvojica su sačekali da svi gosti odu, a onda je maloletnik nasrnuo na radnicu kladionice - kaže izvor iz istrage.

Maloletnik je brzo lišen slobode
Maloletnik je brzo lišen slobodefoto: Nebojša Mandić

Dečak je radnicu dohvatio za kosu i izvukao ju je iz lokala. Odvukao ju je, dok je M.S. čuvao stražu, u park do kladionice, i tu počeo brutalno da je tuče.

- Maloletnik je radnicu oborio na zemlju i šutirao je gde je stigao. Pretio je i da će je ubiti, ako mu devojka ne da šifru za otvaranje sefa - navodi izvor Informera.

Uplašena, radnica je nasilniku kazala šifru, nakon čega su se dečak i M.S. vratili u kladionicu, otvorili sef i odatle ukrali oko 300 hiljada dinara.

- Nakon pljačke, pobegli su sa lica mesta, ali je maloletnik veoma brzo lišen slobode, dok se za M.S. još uvek traga – kaže dobro obavešteni izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.