UHAPŠENA LJUBICA KOSTIĆ: Srpkinja pala u Trstu, sumnja se da je ubila Alda Karlija!
Uhapšena Srpkinja u Trstu zbog ubistva zlatara i makroa, Foto: Pixabay

užas!

UHAPŠENA LJUBICA KOSTIĆ: Srpkinja pala u Trstu, sumnja se da je ubila Alda Karlija!

Italijanska policija uhapsila je Srpkinju Ljubicu Kostić (45) zbog teškog ubistva zlatara Alda Karlija (75) iz Trsta

Objavljeno:

Italijanska policija uhapsila je Srpkinju Ljubicu Kostić (45) zbog teškog ubistva zlatara Alda Karlija (75) iz Trsta, koje se dogodilo 20. decembra 2017. godine.

Zločin se dogodio u porodičnoj kući žrtve u italijanskom mestašcu Općine, koje se nalazi u blizini Trsta, odmah posle prelaska iz Slovenije u Italiju na graničnom prelazu Sežana. Srpkinja Ljubica Kostić (45) već se nalazi u zatvoru u Trstu.

DRAMA NA BADNJI DAN NA KOSOVU: Albanci BLOKIRALI PRISTUP manastiru u Đakovici! Policija je do umešanosti Ljubice Kostić (45) iz Beograda, u ubistvo Alda Karlija došla zahvaljujući proverama telefonskih baznih stanica. Kostić je, prema onome što proizlazi iz istrage, bila prisutna u blizini kuće u kojoj se zločin dogodio u vremenu koje odgovara smrti žrtve. Kako se saznaje, Kostićeva je priznala da je bila tu, ali ne i da je direktno umešana u ubistvo. Aldo Karli je imao svoje kanale trgovine zlata i dragulja na crnom tržištu, koje je iz Italije uz pomoć jedne bande sa kojom je bio u kontaktu iznosio i prodavao na crno.

OVO JE BOŽA BILDER, KOJI JE HTEO DA DIGNE ZGRADU U VAZDUH: Poznat je po pokušaju ubistva ZVEZDINE LEGENDE! Saslušanjem Ljubice, policija je otkrila da je u celom ovom krugu, umešana i prostitucija. Aldo je u zamenu za seks-usluge, koje su se odvijale u njegovoj radnji u Ulici Donadoni u Trstu, plaćao zlatnim nakitom. U najviše slučaja u pitanju su udate žene iz Srbije koje žive i rade u Trstu, a, koje je Kostić nalazila i upoznavala sa ubijenim Aldom.

Bonus video:

KURIR TV VESTI: EKSKLUZIVNA ISPOVEST ZATVORENIKA! Zašto su poslednji dani ubice iz Rakovice ledili krv u žilama cimerima iz CZ?!

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.