SNIMAK ljubavnih razgovora supruge šefa Kavačkog klana i njegovog ŠEFA OBEZBEĐENJA: Ovo je razbuktalo MAFIJAŠKI RAT do istrebljenja (AUDIO)
Aleksandar Đurišić i supruga Radoja Zvicera, Foto: Kurir, Privatna arhiva

nema pravila više

SNIMAK ljubavnih razgovora supruge šefa Kavačkog klana i njegovog ŠEFA OBEZBEĐENJA: Ovo je razbuktalo MAFIJAŠKI RAT do istrebljenja (AUDIO)

Video snimak koji je dodatno šokirao javnost

Objavljeno:

Ubistvo Davorina Baltića kojeg upućeni u dešavanja u crnogorskom podzemlju označavaju kao visokopozicioniranog pripadnika Kavčana ponovo je stavilo u fokus krvavi rat između kotorskih mafijaških klanova koji traje već tri godine i koji je odneo desetine života.

Međutim, ono što još više intrigira javnost je video snimak koji se pojavio na internetu i koji je dokaza da u ratu škaljaraca i kavčana više nema nikakvih pravila.

Tako se u videu, pored detaljnih informacijama o Kavačkom klanu i njegovim pripadnicima, čuju i snimljeni telefonski razgovori, za koje se navodi da se vode između supruge vođe Kavčana Radoja Zvicera i šafa njegovog obezbeđenja Aleksandra Đurišića, koji aludiraju na tajnu ljubavnu vezu.

Oni se međusobno oslovljavaju sa "srećo", "oči moje" i "ljubavi", a u jednom od snimljenih razgovora ona mu kaže "ljubavniče moj, neka svi čuju da imam ljubavnika", dok ga već u sledećem zove da dođe kod nje kući.

Snimljeni su i razgovori između Đurišića i žene koja se bavi crnom magijom i koja bi svoje sposobnosti trebalo da upotrebi u svrhu obezbeđenja prevlasti u ratu sa suparnicima iz Škaljara, ali i u održavanju tajne ljubavne veze sa Zvicerovom suprugom.

BESNI KRVAVI RAT 5 MAFIJAŠKIH KLANOVA: Ko ubija na beogradskom asfaltu? Za pet godina 56 MRTVIH!

Razgovore između supruge šefa Kavčana Radoja Zvicera i šefa njegovog obezbeđenja možete poslušati na 12.12 snimka:

Prema mišljenju eksperta bezbednosti Darka Trifunovića ove kompromitujuće snimke za čiju režiju je iskorišćeno ime Radoja Zvicera, podmetnuli su pripadnici škaljarskog klana da bi se sukob intevizirao:

- Očigledno da suparnički klan ima insajdere, da su neki ljudi iz kavačkog klana progovorili i pristali na saradnju. Trenutno postoji vakuum u tom tržištu narkotika zbog sukoba dva klana, i tako se pravi rupa u narko tržištu Balkana i otvara se put za nekog trećeg - pojašnjava Trifunović.

Iz svega jasno proizilazi da je osoba koja je napravila i postavila snimak Zvicerov neprijatelj, a izvesno je da je snimak distribuiran s jasnom namerom – da dodatno zavadi odnose unutar kavačkog klana i pojača već usađenu mržnju prema suparničkom klanu, "škaljarcima".

Kako nezvanično saznaju crnogorski mediji, policija proverava kako su ti snimci dospeli u javnost.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.