Rumuni došli na Kopaonik na doček, svima ukrali skupe audije?
Foto: Printscreen/Youtube

organizovani poduhvat?

Rumuni došli na Kopaonik na doček, svima ukrali skupe audije?


- Svi automobili su isti model i svi su 2008. ili 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u delove - naveo je jedan od oštećenih

Objavljeno:

Grupa Rumuna koja je došla na Kopaonik na doček Nove godine ostala je bez automobila, potvrdio je jedan od turista za B92.

Portal poznatog dnevnika "Evenimentul Zilei" navodi da je grupa došla na proslavu i da su se "probudili bez načina da se vrate kući".

Kako je naveo turista Adrijan Tiberiju, tokom dve noći je nestalo čak pet "audija A4" starih između osam i devet godina. Rumunski list ističe i da je u blizini poznatog skijališta "Kosovo, gde nema kontrole".

Ovako danas izgleda supruga Aleksandra Šapića koja je bila TOP MODEL: SKORO NIKAD JE NE POKAZUJE U JAVNOSTI!

Pročitajte još: Pokradeni Rumun: Naša kola su odvezli kroz šumu na Kosovo - Svi automobili su isti model i svi su 2008. ili 2009. godište, pretpostavljam da je u pitanju organizovanja krađa, plašim se da su već rastavljeni u delove - naveo je jedan od oštećenih, prenosi portal. Potvrde da je došlo do masovne krađe nema iz srpske policije, a kako nam je rečeno, u novogodišnjoj noći jeste registrovana krađa automobila rumunskih tablica na Kopaoniku, ali samo jednog vozila. Takođe, prijavljen je i jedan pokušaj krađe stranog automobila.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, Aleksandar Šapić

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.