UBICA JE POZNAVAO JELENU, VOZI OVA KOLA! Isplivali najnoviji detalji ubistva poznate pevačice!
Ubistvo Jelene Marjanović intrigira srpsku javnost već godinu i po dana, Foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

ubistvo u borči

UBICA JE POZNAVAO JELENU, VOZI OVA KOLA! Isplivali najnoviji detalji ubistva poznate pevačice!

Tim Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada pre nekoliko meseci pokrenuo je privatnu istragu o ubistvu pevačice

Objavljeno:

Osoba ili osobe koje su izvršile zločin koji već godinu i po dana ne prestaje da intrigira javnost su poznavale Jelenu Marjanović, a ubistvo je planirao.

Ovo je još jedan zaključak, do kojeg je došao tim Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada, koji je pre nekoliko meseci pokrenuo privatnu istragu o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović.

Rezultati najnovije 3D rekonstrukcije, koju su uradili forenzičari i stručnjaci iz CFI sa Nenadom Šipkom na čelu, nedavno su predstavljeni javnosti. 3D rekonstrukcija rađena je na osnovu fotografija s uviđaja, obdukcionog nalaza i izjava Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji je 15. septembra uhapšen kao osumnjičeni za njeno ubistvo. Nenad Šipka objasnio je da su stručnjaci iz njegovog Centra došli do zaključka da je Jelena ubijena u noći između prvog i drugog aprila 2016. godine, a ne po danu drugog aprila, te da je mrtva doneta na nasip i bačena u kanal pun vode. Tokom detaljne analize CFI je zaključio i da je ubistvo planirano te da je ubica poznavao Jelenu.

- Moj tim isključio je mogućnost da je Jelena ubijena na nasipu. Analizirali smo više varijanti. Jedna od njih je i varijanta da je Jelena otrčala do rampe kod smetlišta, da je tamo uvučena u automobil i ubijena na drugom mestu, a da je zatim vraćena nazad, da bi u po bela dana bila bačena u kanal. To je nama neverovatno iz više razloga - rekao je Šipka i objasnio ovu svoju tvrdnju:

- Po Zoranovoj izjavi, njihov dolazak na nasip bila je iznenadna odluka same Jelene. Ona je u trenutku odlučila da, zbog gužve kod jezerceta u Borči, ipak dođu na nasip u Crvenki. Pitanje je kako je iko mogao da zna za tu promenu plana? Pri ovom mislim isključivo na osobe koje su poznavale Jelenu i koje su planirale da izvrše njeno ubistvo.

Nenad Šipka je istakao da su oni razmatrali i varijantu da su Jelenu na nasipu u Crvenki oteli nepoznati posetioci nasipa, ubili je i vratili na nasip.

- I ova verzija je takođe neverovatna - zaključio je naš sagovornik.

On dalje kaže da se postavlja i pitanje motiva za ovaj svirepi zločin.

- Obdukcijom je utvrđeno da Jelena nije imala tragove koji bi ukazivali na polni odnos neposredno pre ubistva. Ubistvo po narudžbi je isključeno, zbog već navedene promene plana o mestu trčanja. I treće, zašto bi otmičari vraćali telo na nasip, izlagali se riziku da budu viđeni od posetilaca koji su mogli, na molbu Zorana, već početi pretragu po nasipu. A u vezi s vraćanjem tela Jelene na nasip, opet dolazimo do nepostojanja tragova krvi na njenoj majici i trenerci.

Nepostojanje tih tragova ukazuje da je Jelenino telo moralo biti u horizontalnom položaju, što iziskuje gabaritno vozilo koje nije moglo biti neprimećeno od posetilaca. I samog Zorana - rekao je Šipka.

Bonus video:

PRUŽI RUKU: KAKO STE I KAKO MOGU DA VAM POMOGNEM? Ova pitanja postavili smo jednom deki i i njemu i nama ULEPŠALI DAN!

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.