DEVOJČICA (13) POKUŠALA SAMOUBISTVO U ŠKOLI: Popila je DVE TABLE LEKOVA koje je ponela od kuće, u rancu imala i NOŽ
Stravičan pokušaj samoubistva tabletama, Foto: Pixabay

stravično

DEVOJČICA (13) POKUŠALA SAMOUBISTVO U ŠKOLI: Popila je DVE TABLE LEKOVA koje je ponela od kuće, u rancu imala i NOŽ

Devojčica je u teškom i polusvesnom stanju prevezena u užičku bolnicu, a lekari su joj isprali želudac i spasli joj život u poslednji čas

Objavljeno:

Devojčica u školi popila dve table lekova, koje je verovatno ponela od kuće, pa je pala u WC-u. Hitno je prevezena na ispiranje želuca, lekari je spasli u poslednji čas. Ne zna se zašto je pokušala da se ubije.

Učenica (13) sedmog razreda OŠ "Stari grad" u Užicu pokušala je u sredu da se ubije u školi, popivši dve table lekova, koje je verovatno ponela od kuće! Devojčica je u teškom i polusvesnom stanju prevezena u užičku bolnicu, a lekari su joj isprali želudac i spasli joj život u poslednji čas!

U školi "Stari grad" nezvanično smo saznali da se incident dogodio u popodnevnoj smeni.

- Posle velikog odmora, devojčica je pitala nastavnicu da izađe sa časa i ode do WC-a. Rekla je da joj nije dobro i izašla je sa drugaricom iz učionice. Ubrzo je drugarica, sva uspaničena, utrčala natrag u učionicu i rekla da ovoj nije dobro i da je pala u WC-u. Nastavnica je odmah otišla do WC-a i zatekla devojčicu u bunilu, u polusvesnom stanju - priča sagovornik iz škole.

Ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja je prenela učenicu do ambulantnih kola, a zatim su je odvezli u bolnicu. Tamo je devojčici ispran želudac.

- Učenica je provela noć u bolnici, zajedno sa svojom majkom. Sada je van životne opasnosti -rekli su nam u školi.

Kako smo saznali, kod devojčice su pronađene tri table za sada nepoznatog leka, od kojih su dve bile prazne, a jedna dopola. Verovatno ih je ponela od kuće.

foto: AP/Patrick Sison

Po ponašanju ovog deteta nastavnici su zaključili da je ono počelo da pije tablete u sredu možda i pre popodnevne nastave.

- Na prvom času je bila pospana, na drugom samo što nije zaspala. To je primetila nastavnica, pa ju je čak u jednom momentu pitala zašto spava, a učenica se malo trgla i rekla da ne spava. Došao je veliki odmor, a potom i treći čas. Tu je učenici već bilo veoma loše, te je morala da izađe sa časa -kaže izvor u školi, a prenosi Informer.

Školski drugovi nesrećne devojčice ispričali su da je u njenim stvarima pronađen i nož, zbog čega se sumnja da je razmišljala i da preseče vene.

- Deca iz njenog razreda juče su pričala da je ova devojčica na jednoj društvenoj mreži pre nekoliko dana nagovestila da će popiti punu šaku tableta. Kazali su i da je poslednjih nekoliko dana bila tužna, ali niko nije ni slutio da će zaista pokušati da digne ruku na sebe.Činilo se da nema nekih problema zbog kojih bi pokušala da se otruje. Bila je solidan đak u školi, moguće je da je bila nesrećno zaljubljena - navodi naš sagovornik.

Direktorka škole Stanimirka Smiljanić Raonić kratko nam je rekla da je učenica normalno došla u školu, da joj je pozlilo na času, pa su pozvali Hitnu pomoć i roditelje.

- Stručne službe će utvrditi šta se zapravo dogodilo sa učenicom. Za sada znam samo da je devojčica dobro i da nije životno ugrožena. Prema informacijama kojima raspolažem, ta učenica ranije nije imala nekih problema u školi - navela je direktorka.

BONUS VIDEO:

Izgoreo autobus na Ibarskoj, pretvorio se u buktinju u blizini Vidikovca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.