NEZAPAMĆEN HOROR U PARAĆINU: Studentkinja i njeni roditelji ubili tek rođenu bebu?!
Foto: Nebojša Mandić

užas!

NEZAPAMĆEN HOROR U PARAĆINU: Studentkinja i njeni roditelji ubili tek rođenu bebu?!

Komšije kažu da ne mogu da veruju da je u pitanju čedomorstvo jer su ćerke njihovog komšije lepo vaspitane i kulturne

Objavljeno: 11:34h

Devojka A. Ć. (22) privedena je u paraćinsku policiju zbog sumnje da je nakon porođaju učestvovala u ubistvu novorođenčeta, saznaje “Alo!”.

Protiv devojke biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, a njeni roditelji su zadržani zbog sumnje da su ubili novorođenče, saznaje "Alo!".

Prema našim informacijama, tragedija se dogodila krajem novembra u selu Stubice kod Paraćina.

Sumnja se da je nesrećna devojka krila trudnoću od roditelja i da je nakon što se porodila u porodičnoj kući ubila tek rođenog sina. Slučaj je otkriven kada su roditelji devojke alarmirali Hitnu pomoć zbog njenog obilnog krvarenja. Tada su lekari konstatovali da se mlada žena nedavno porodila, što je ona, prema nezvaničnim saznanjima, negirala. Odmah je obaveštena policija, koja je u kući pronašla beživotno telo novorođenčeta.

Obdukcijom je ustanovljeno da je beba rođena živa, odnosno da je prodisala.

Iako je privedena samo majka bebe, policija u saradnji sa tužilaštvom i dalje radi na ovom slučaju. Oni pokušavaju da utvrde sve okolnosti pod kojima je beba umrla i eventualno da li je Aleksandri neko od ukućana pomogao da se reši trudnoće.

Meštani sela Stubice u neverici su komentarisali tragediju u komšiluku, tvrdeći da se radi o istaknutom i cenjenom domaćinu.

- Svi smo u šoku i selo tako nešto ne pamti. Pa znate li vi da je devojčin otac mlad, vredan čovek, koji ih je svojim radom obezbedio? Niko u selu zapravo ne zna šta se dogodilo, znamo samo da je prvo došla došla Hitna pomoć, a nedugo zatim i policija. Čula sam da je Aleksandra privedena, ali su zatim njeni roditelji nestali i nigde ih nema - objašnjava njihova rođaka, moleći da joj ne pominjemo ime.

Prema njenim rečima, Aleksandra i njena sestra su živele u Jagodini, gde su studirale.

- Ma niko, bre, u selu nije znao da ima dečka, a kamoli da je trudna. Nedavno sam je i videla, ali tada ništa nisam primetila, a mene zanima kako njeni roditelji nisu ništa primetili, mislim na trudnoću. Po selu kruže dve verzije. Prva je da je devojka doživela spontani, odnosno prevremeni porođaj, pa je nešto pošlo po zlu. Druga je, kako svi u to sumnjamo, da se porodila, pa se nešto kod njih dogodilo. Više verujemo u tu drugu verziju, policija ju je odvela i njenih roditelja od tada nema. Nadam se da će onaj ko treba utvrditi šta se tamo dogodilo. Kažem da je strašno ukoliko je u pitanju čedomorstvo. Ukoliko nisu hteli da zadrže bebu, bolje da su je dali na usvajanje. A i zašto kada je ostala trudna nije na vreme to rešila - ispričala je njihova rođaka.

Komšije kažu da ne mogu da veruju da je u pitanju čedomorstvo jer su ćerke njihovog komšije lepo vaspitane i kulturne.

Bonus video:

Sukob na konferenciji Udruženja privatnika u oblasti pogrebnih usluga!

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.