OVO JE NIŠLIJA KOJEG SU VEČERAS DIGLI U VAZDUH: Pre dve godine mu zapalili auto, pomagao je istrazi, a sada postavili razornu bombu! (FOTO)
Foto: DRAGANA KOCIĆ

otkriveno

OVO JE NIŠLIJA KOJEG SU VEČERAS DIGLI U VAZDUH: Pre dve godine mu zapalili auto, pomagao je istrazi, a sada postavili razornu bombu! (FOTO)

Stanari ulice gde je došlo do eksplozije kažu da je on stanovao u blizini

Objavljeno: 22:41h

Muškarac koji je večeras poginuo u eksploziji u niškom naselju Trošarina je Dejan Šarković.

Šarkoviću je 2015. godine zapaljeno vozilo “reno modus” ali počinilac paljevine nije pronađen. On je paljevinu tada snimio i dostavio medijima kako bi pomogao istrazi ali to nije dalo rezultata.

NJEGOVO TELO ZATEKLI SU ZA VOLANOM VOZILA! Muškarac poginuo u eksploziji automobila u Nišu! (FOTO)

Prema prvim informacijama, on je smrtno stradao prilikom aktiviranja eksplozivne naprave koja se nalazila u njegovom vozilu “opel meriva” parkiranom u Delijskoj ulici.

Stanari ulice gde je došlo do eksplozije kažu da je on stanovao u blizini.

foto: DRAGANA KOCIĆ

Tragedija se dogodila u Francuskoj ulici, gde je vozilo u plamenu bilo parkirano ispred kompleksa vojnih zgrada. Hitna pomoć je odmah intervenisala, ali je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

Gledala sam televizor, a onda je nešto puklo kao bomba! Uplašila sam se i odmah sam izašla na terasu, kao i većina komšija, da vidim o čemu se radi. Takvu ekploziju čula sam samo na tv-u. Nikad se ništa slično nije dogodilo ovde u našem kraju - rekla je za Kurir Dimić Vera iz Niša, koja živi u Kako saznajemo, nastradali je zatečen za volanom svog automobila.

foto: DRAGANA KOCIĆ

Kako za Kurir kaže Verin komšija, prizor je bio zastrašujuć.

- Video sam parčiće čovekovog mesa oko automobila koji se potpuno raspao. Četiri ili pet vozila koja su bila u blizini takođe su se zapalila. Tragedija se desila pored kontejnera na, nekih pet metara od ulaza u zgradu sa brojem četiri - rekao je za Kurir jedan od stanara.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.