Saučesnici osumnjičenog za ubistvo na Senjaku naleteli BENTLIJEM na VUČIĆEVU KOLONU!
Foto: Dragana Udovičić

ekipa poznata

Saučesnici osumnjičenog za ubistvo na Senjaku naleteli BENTLIJEM na VUČIĆEVU KOLONU!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Nedeljka Grbovića (46) zbog postojanja osnova sumnje da je ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred kultnog kluba "Nana" na Senjaku

Objavljeno: 14:38h

Osumnjičenom za krivično delo teškog ubistva, kao i Stevana Dukića (22), Sefana Šapurića (24), Miloša Lukovca (29) i Miloša Tančeva (22) koji su ranije privedeni i koji se sumnjiče za teško ubistvo u saizvršilaštvu, određeno je zadržavanje do 48 časova.

Svi osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako "Blic" saznaje, među uhapšenim saučesnicima je i Stevan Dukić i Miloš Tančev, saputnici iz "bentlija" koji je u septembru ove godine naleteo na kolonu automobila iz obezbeđenja predsednika Aleksandra Vučića na Topčiderskoj zvezdi, i protiv kojih se zbog toga vodi postupak za krivično dleo ugrožavanje sigurnosti.

Pred Višim javnim tužilaštvom u Beogradu danas će biti saslušani osumnjičeni za ubistvo. Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će i protiv koga pokrenuti istragu i da li će tražiti da im sud odredi pritvor.

ON JE UBIO ALEKSANDRA (27) ISPRED KLUBA NANA? Ovo je glavni osumnjičeni koga je policija UPRAVO UHAPSILA! (FOTO)

Podsećanja radi, u vatrenom obračunu koji se u ranim jutarnjim satima u nedelju desio ispred kluba "Nana" u Koste Glavinića na Senjaku život je izgubio Aleksandar Savković (27) inače blizak prijatelj fudbalera Vladimira Volkova, dok je Adija Iseinović (29) zadobio teške telesne povrede.

foto: Espreso.co.rs

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.