OVO SU DUŠAN I TAMARA. ON JOJ JE PUCAO U STOMAK, A ZATIM SEBI U GLAVU! Ništa nije slutilo da će se desiti nesreća, delovali su tako srećno (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

horor na nbgd

OVO SU DUŠAN I TAMARA. ON JOJ JE PUCAO U STOMAK, A ZATIM SEBI U GLAVU! Ništa nije slutilo da će se desiti nesreća, delovali su tako srećno (FOTO)

Muškarac je, nakon svađe, zaustavio auto nasred ulice, otvorio suvozačeva vrata, ispalio nekoliko hitaca ženi u stomak, a potom pucao sebi u glavu

Objavljeno: 11:05h

Na uglu ulica Jurija Gagarina i Dušana Vukasovića oko 8.20 časova došlo je pucnjave, kada je muž Dušan Rodić (37) ispalio hice na suprugu Tamaru Rodić (37), pa u sebe.

UPUCAO ŽENU, PA SEBE! Haos u Jurija Gagarina, PUCNJAVA BLOKIRALA BLOKOVE!

Njihove fotografije na društvenim mrežama nisu ukazivale da među njima postoje problemi. Delovali su kao srećni roditelji malene Isidore. Ipak jutrošnja svađa koja je izbila u kolima završila se pucnjavom.

Muškarac je, nakon svađe, zaustavio auto nasred ulice, otvorio suvozačeva vrata, ispalio nekoliko hitaca ženi u stomak, a potom pucao sebi u glavu.

foto: Printscreen/Facebook

Policija je blokirala ovaj deo grada. Hitna pomoć odmah je reagovala, ali stanje povređenih još nije poznato.

Prema još nepotvrđenim informacijama, muškarac je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar i u kritičnom je stanju, dok je žena na odeljenju bolnice na Bežanijskoj kosi i navodno je stabilno.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.