Osumnjičeni policajac spopadao devojčicu (13) kad se vraćala iz škole!

Poznavao i njene roditelje

Osumnjičeni policajac spopadao devojčicu (13) kad se vraćala iz škole!

Batrić Đurišić (48), policajac iz Majdanpeka, uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu M.R. (13) iz istog grada, a ovo su detalji celog događaja
Objavljeno: 23.12.2015. 11:06h
Srbiju je juče potresla informacija da je policajac Batrić Đurišić pokušao da obljubi trinaestogodišnju devojčicu zbog čega je prvo priveden, pa onda pušten na slobodu.

Policajac koji je pokušao da obljubi devojčicu (13) posle saslušanja pušten na slobodu!

Đurišić je već sinoć bio na slobodi jer je sudija za prethodni postupak ocenio da ovaj slučaj treba da ide po redovnoj proceduri i nije mu naredio pritvor.

- Pođi sa mnom da te naučim da se ljubiš, idemo tamo dao radnje, niko nas neće videti, bićemo sami - bile su reči koje je policajac upućivao devojčici. Policajac koji ima porodicu pokušavao je da se približi devojčici i nagovori je "da odu u mrak da budu sami". Kako se nezvanično saznaje, ovo mu nije prvi put. 

I ranije nekoliko puta pokušavao je da devojčicu odvuče do obližnje prodavnice, hvatao je za odeću i pretio da ne sme nikome ništa da kaže. Devojčica je živela blizu policajca, u komšiluku, i on ju je presretao pri povratku iz škole.

Stres koji je devojčica svakodnevno preživljavala prilikom presretanja postao je sumnjiv i njenoj majci. Ćerka joj se na kraju poverila i ona je policajca pedofila prijavila policiji. Đurišić je poznavao i njene roditelje, pa je devojčica iz tih razloga razgovarala sa njim. 

Stock


Nakon hapšenja Đurišića, policija je pozvala sve moguće žrtve koje su pre ovog slučaja imale ovakve ili slične probleme sa njim da se jave policiji. A građani Majdanpeka su sa nevericom komentarisali ovaj slučaj.

- Nije delovao da bi naudio deci. Bio je jako ćutljiv. Ne znam da li je istina, ali sam u šoku. Pričalo se o njemu i ranije - priča jedna od komšinica iz zgrade u kojoj Đurišić živi.

(Espreso.rs / Blic)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media