Policajac koji je pokušao da obljubi devojčicu (13) posle saslušanja pušten na slobodu!

dete ga samo prijavilo

Policajac koji je pokušao da obljubi devojčicu (13) posle saslušanja pušten na slobodu!

Sudija za prethodni postupak pustio je osumnjičenog da se brani sa slobode, iako su policija i nadležno tužilaštvo tražili određivanje pritvora do 30 dana
Objavljeno: 22:28h

Borska policija uhapsila je policijskog službenika iz Majdanpeka B. Đ. zbog sumnje da je pokušao da obljubi dete. Nezvanično, borska policija uhapsila je policijskog službenika iz Majdanpeka B. Đ. zbog sumnje da je pokušao da obljubi dete.On je, navodno, pokušao da obljubi dete staro 13 godina. MUP je saopštio da je uhapsio jednog svog pripadnika, ali druge informacije u vezi sa ovim slučajem za sada nisu navedene.

Međutim, kako prenosi "Alo!", osumnjičeni policajac se trenutno nalazi kod tužioca na saslušanju. Kako saznajemo, incident se dogodio tako što je policajac sreo dete na ulici i pozvao devojčicu da s njim ode do prodavnice. Kada je krenula s njim pozvao je da zamaknu iza ugla, ne bi li joj "pokazao kako se ljubi". Devojčica je odgovorila "Beži od mene!", na šta je policajac uzvratio rekavši joj da nikome ne kaže šta se desilo. Takođe je pozvao devojčicu da dođe "sutra ili prekosutra, da se vide".
Devojčica ga je odmah prijavila policiji, koja je uhapsila svog pripadnika i sprovela ga kod tužioca na saslušanje. Privedeni policajac se navodno branio rekavši da nije imao zle namere, kao i da mu je devojčica delovala starije nego što izgleda. Policajca je, kako prenosi "Blic", sudija za prethodni postupak pustio da se brani sa slobode, iako su policija i nadležno tužilaštvo tražili određivanje pritvora do 30 dana. U saopštenju MUP-a se navodi da je "dekriminalizacija policije sastavni deo reformi koje se sprovode u MUP-u". - Ono što se neće tolerisati jeste i današnji slučaj policajca iz Majdanpeka koji je uhapšen, zbog sumnje da je pokušao da obljubi maloletno dete. Naravno da on neće biti deo policije, kao ni svi oni koji su prekršili zakon i kaljaju ugled ove časne profesije - rekla je načelnica Odeljenja za medije MUP-a Srbije Biljana Popović Ivković, a navodi u saopštenju. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.