UBICA JU JE MRTVU OBLAČIO NA NASIPU! JELENA JE NA SEBI IMALA TUĐE TANGE! Ovo su detalji koji su od početka bili čudni inspektorima!
Foto: Privatna arhiva

šokantno!

UBICA JU JE MRTVU OBLAČIO NA NASIPU! JELENA JE NA SEBI IMALA TUĐE TANGE! Ovo su detalji koji su od početka bili čudni inspektorima!

Inspektorima je najpre je bilo čudno zašto bi Jelena uopšte išla na trčanje u tangama

Objavljeno: 21:28h

Na lešu Jelene Marjanović, nađenom 3. aprila 2016. u kanalu kod nasipa u Borči, bile su svetloplave tanga gaćice, ali dva broja veće, kao da nisu njene. Proverava se mogućnost da joj je mrtvoj navučen seksi donji veš, kako bi se zbunila policija.

NEMA DOKAZA, ZORAN MARJANOVIĆ SLOBODAN? Jelenin muž izlazi iz zatvora?

Izvori iz policije i tužilaštva, koji su otkrili ovaj do sada neobjavljeni detalj iz istrage, priznaju da su te tange na Jeleninom telu u početku zaista unele zabunu u istragu, prenosi Informer.

Inspektorima je najpre je bilo čudno zašto bi Jelena uopšte išla na trčanje u tangama, a još čudnije je bilo to što je izgledalo kao da te gaćice pripadaju ženi koja je mnogo krupnija od nje.

- U pitanju su svetloplave gaćice sa tamnijim tonovima pri rubu. Na prednjoj strani donjeg veša odštampano je "I (srce) YOU" (na engleskom "volim te", prim. aut.). Gornji deo gaćica joj je bio navučen visoko, skroz preko stomaka, a zadnji deo je bio pomeren u stranu, maltene preko kuka -objašnjava izvor.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

JELENU JE UBIO POLITIČAR- BIVŠI POSLANIK I MINISTAR! Njega Zoranova ljubavnica optužuje za ubistvo pevačice!

Prema njegovim rečima, donji veš joj je tako nakrivo navučen ili dok je vučena po zemlji od nasipa do kanala ili joj je neko u brzini mrtvoj navukao gaće i pobegao!

Međutim, izvor iz istrage kaže da ne postoji nijedan dokaz ili trag da je Jelena zaista imala švalera.

- Kontrolisani su svi njeni kontakti i ne postoji ništa što bi ukazalo da je imala tajnu ljubavnu vezu. Čak naprotiv, svi rođaci i prijatelji su potvrdili da se Jelena retko odvajala od Zorana i da je sama eventualno išla samo kod majke - dodaje izvor.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.