TRAGEDIJA U KAZAHSTANU: Poginuo srpski državljanin!
Foto: Profimedia, Ilustracija

SABRAĆAJNA NESREĆA

TRAGEDIJA U KAZAHSTANU: Poginuo srpski državljanin!

Muškarac koji je poginuo u nesreći u Srbiji je, kako tvrde u konzulatu, živeo sa ocem, koji je u nezavidnoj novčanoj situaciji, te se čeka očeva odluka da li će se telo preminulog dopremiti za Srbiju ili će ga sahraniti u Kazahstanu

Objavljeno:

Jedan državljanin Srbije je poginuo, a drugi je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se 21. novembra dogodila u u kazahstanskom gradu Almati, potvrdili su za u našem konzulatu u toj zemlji.

U nesreći su učestvovala trojica naših državljana, a jedan je prošao sa lakšim telesnim povredama. Sva tri muškarca imaju između 45 i 55 godina.

Muškarac koji je poginuo u nesreći u Srbiji je, kako tvrde u konzulatu, živeo sa ocem, koji je u nezavidnoj novčanoj situaciji, te se čeka očeva odluka da li će se telo preminulog dopremiti za Srbiju ili će ga sahraniti u Kazahstanu.

U konzulatu kažu da su stalno na vezi sa porodicama ovih muškaraca, koji su u Kazahstanu boravili sa turističkim papirima.

O povređenom muškarcu koji je u komi, u bolnici u Almatiju, brine njegova nevenčana supruga, inače državljanka ove zemlje, uz dozvolu porodice, koja se nalazi u Vranju.

Međutim, kako se nezvanično saznaje, oni su u ovoj zemlji radil na crno, i to preko firme koja je obećala da će im nabaviti dokumenta neophodna za legalan ostanak. Boravak su produžavali za 30 dana, prelazeći granicu sa Kinom.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.