ZORANU MARJANOVIĆU U CZ KAO U HOTELU: U bloku koji se naziva Hajat ima BOGOVSKE USLOVE! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić, Ilustracija

misterija ubistva pevačice iz borče

ZORANU MARJANOVIĆU U CZ KAO U HOTELU: U bloku koji se naziva Hajat ima BOGOVSKE USLOVE! (FOTO)

Marjanović se u pritvoru nalazi od 15. septembra

Objavljeno:

Ubistvo pevačice Granda, Jelene Krsmanović već dvadeset meseci intrigira javnost. Telo nesrećne žene pronađeno je 3. aprila prošle godine na nasipu u Borči, prekriveno žabokrečinom.

Za ovo svirepo ubistvo zasad jedini osmunjičeni je suprug ubijene, Zoran Marjanović, koji je uhapšen 15. septembra. Marjanović se sumnjiči da je ubio svoju suprugu, a on sve vreme negira zločin.

foto: Facebook

Zoran je nakon hapšenja, iz pritvora prebačen u Centralni zatvor u Beogradu u Bačvanskoj ulici.

Kako Espreso.co.rs nezvanično saznaje od izvora iz CZ - a, nakon prebacivanja Marjanovića u Centralni zatvor, on je bio smešten u blok koji se među zatvorenicima naziva "Hajat". Kako objašnjava naš sagovornik, tokom prebacivanja Marjanovića u CZ, jake policijske snage okružile su zatvor, a Marjanovića drugi zatvorenici nisu mogli da vide baš zbog toga što je bio u "Hajatu".

foto: Nebojša Mandić

Naime, blok u Centralnom zatvoru koji se naziva "Hajat", pre nekoliko godina je renoviran, a u njemu se boravile "krupnije njuške", poput Slobodana Miloševića, Milorada Ulemeka Legije, Joce Amsterdama i drugih. Na spisku se našao i Zoran Marjanović, koji je od kompozitora, do ucveljenog udovca, postao glavni osumnjičeni za ubistvo svoje supruge Jelene Krsmanović.

Marjanović u "Hajatu" na raspolaganju ima wc šolju s toalet papirom (u drugim bokovima su čučavci), tuš kabinu, televizor... "Hajat" je uređeniji i najbezbedniji deo inače oronulog zdanja Centralnog zatvora. Prostorije za pritvorenike imaju dnevno svetlo i bolji nameštaj nego u starom delu zgrade, gde su sobe višekrevetne, veoma zagušljive i slabo osvetljene.

foto: Nebojša Mandić

Podsetimo, Marjanović je do skoro ćeliju delio sa Markom Nikolićem koji je usmrtio bivšu suprugu i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Pored Nikolića, Marjanoviću su cimeri bili još dva muškarca sa kojima se kao i sa Nikolićem dobro slagao. Nedavno je prebačen iz jedne pritvorske jedinice u drugu.

Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, Zoran Marjanović je povezan sa zločinom na osnovu DNK tragova koji su nađeni na Jeleninom telu, kao i tragova blata na njegovim farmerkama, koje je po sastavu identično onom sa mesta zločina.

(M. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.