UHAPŠEN ČUMETOV SINOVAC! Nikola Buha uhapšen, NOSIO PIŠTOLJ BEZ DOZVOLE!
Foto: printscreen/Instagram, Dado Đilas

AU!

UHAPŠEN ČUMETOV SINOVAC! Nikola Buha uhapšen, NOSIO PIŠTOLJ BEZ DOZVOLE!

Ljubiša Buha je u pritvoru od novembra 2015. godine

Objavljeno:

Nikola Buha, sinovac Ljubise Buhe Čumeta, uhapšen je večeras u Beogradu jer je tokom rutinske kontrole interventna policija kod njega pronašla pištolj za koji nema dozvolu, piše "Blic".

Nikola Buha priveden je u policijsku stanicu Savski venac.

Nikolin stric, Ljubiša Buha Čume nekadašnji je svedok saradnik, a nedavno je u Prvom osnovnom sudu osuđen na 16 meseci zatvora i 50.000 dinara zbog vređanja tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, tokom suđenja u drugom postupku za niz krivičnih dela, u sudnici Palate pravde.

Buha je i pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu u avgustu prvostepenom presudom osuđen na dve godine zatvora i 180.000 dinara zbog prikrivanja kradenog ferarija spajder, pretnji supruzi i njenom obezbeđenju. U tom slučaju u toku je žalbeni postupak.

Ljubiša Buha je zbog tog postupka u pritvoru od novembra 2015. godine, a pre toga je proveo godinu dana u zatvoru zbog napada na policajca, pripadnika obezbeđenja njegove supruge.

Nikola iza sebe nema kriminalnih ispada, a u javnosti se mogao videti i sa svojim rođenim bratom Nemanjom, inače bivšim dečkom folk pevačice Katarine Grujić.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.