JELENI JE OBIO KUĆU I PRETIO PIŠTOLJEM, A SAD JE DOLIJAO: Uhapšen zbog provale u kuću funkcionerke Nove!
Foto: ESPRESO.CO.RS, NA FOTOGRAFIJI: JELENA GRUJIĆ

pokazna vežba zastrašivanja

JELENI JE OBIO KUĆU I PRETIO PIŠTOLJEM, A SAD JE DOLIJAO: Uhapšen zbog provale u kuću funkcionerke Nove!

Uhapšeni muškarac se sumnjiči da je izvršio više provala u opštini Pećinci

Objavljeno: 18:00h

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je uhapšen muškarac iz okoline Šapca zbog sumnje da je upao u kuću predsednice Opštinskog odbora Nove stranke.

JELENI SU OBILI KUĆU, MUŽU JOJ PRETILI PIŠTOLJEM A POLICIJA NIJE REAGOVALA? Odbornica Nove Stranke o hororu koji je preživela (VIDEO)

Kako je naveo, muškarac se sumnjiči da je izvršio više provala u opštini Pećinci, uključujući i kuću N.

On je u saopštenju naveo da je osumnjičeni, između ostalog, "ušao i u kuću predsednice Opštinskog odbora Nove stranke u tom mestu".

Stefanović je dodao i da je ta istraga bila proglašena kao jedan od prioriteta, a da je "policija i u ovom slučaju pokazala da je efikasna". Dodao je da je policija "pronašla dovoljno dokaza i uhapsila izvršioca da je osumnjičeni prepoznat i od strane supruga predsednice odbora Nove stranke".

"Važno je reći da ova provala ni na koji način nije politički motivisana, već se dovodi u vezu sa više razbojničkih pljački u prethodnom periodu za koje se sumnjiči upravo N. A.", objasnio je Stefanović.

On je dodao, u saopštenju i da osumnjičeni ima više desetina krivičnih prijava, ali i nekoliko osuda u svom dosijeu.

Nova stranka ranije je izrazila nezadovoljstvo i zabrinutost zato što policija još nije utvrdila identitet izvršilaca i nalogodavaca upada u kuću predsednice opštinskog odbora te stranke u Pećincima Jelene Grujić Ristić. - Za sada nepoznate osobe su 16. novembra upale u kuće Jelene Grujić Ristić i njenih roditelja u njihovom odsustvu i napravili pokaznu vežbu zastrašivanja - saopštila je ta stranka.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.