TAJNA UBISTVA KOJE JE POTRESLO NOVI SAD: Likvidacija Markuša ugovorena u selu Stanišić?
Foto: Facebook

misterija

TAJNA UBISTVA KOJE JE POTRESLO NOVI SAD: Likvidacija Markuša ugovorena u selu Stanišić?

Policija steže obruč oko organizatora prošlonedeljne likvidacije nedaleko od novosadskog hotela "Sajam"

Objavljeno:

Plan za ubistvo Marka Markuša (29), likvidiranog prošle nedelje nedaleko od novosadskog hotela "Sajam", skovan je u mestu Stanišići u Republici Srpskoj, saznaju Novosti.

Tamo se redovno sastaju ljudi koji iz senke vode vojvođanske fudbalske klubove, a policija ima indicija da saznanja o tome ima izvesni N. R. Ovaj čovek je, takođe, blizak sportskim društvima u Vojvodini.

U ovom trenutku policija je fokusirana na taj pravac istrage. Pominje se kupoprodaja igrača, transeferi, uticaji ko će da igra a ko ne...

- Verujemo, zasada, da je Markuš stradao zbog fudbala, odnosno zbog "vlasništva" nad određenim igračima - navodi izvor Novosti. koji dodaje da su ubice došle iz Bosne i Hercegovine.

foto: Facebook

Tokom sastanaka u Stanišićima, kako se sumnja, ugovorena je ova likvidacija i nađeni su izvršioci, koji su došli odande. Nema indicija da su se vratili nazad.

Prijatelji Marka Markuša, koji je inače sin penzionisanog policijskog funkcionera, navode da je on u poslednje vreme bio svestan da mu preti opasnost, a znao je i sa koje strane. Najbliskijima je ispričao i na koga sumnja i zbog čega. Čak je planirao da se oglasi i u medijima.

Markuš je sa izdržavanja zatvorske kazne izašao pre osam meseci i otad se smirio. Njegov policijski dosije je pun nasilničkog ponašanja, pa čak ima napad i na policajca.

NIJE IMAO VEZE SDROGOM

Markuš nikad nije dolazio u kontakt s narkoticima.

foto: Facebook

- Vodio je zdrav život, droga ga nije zanimala - kaže izvor iz policije.

- Nemamo ga evidentiranog kao narko-dilera, niti kao nekog ko je član kriminalne grupe koja rastura drogu. Voleo je provod i pesmu, bio je strastveni navijač Zvezde...

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.