HOROR U BATAJNICI: Narkoman zbog JAKNE izbo devojku, LEKARI JOJ HITNO IZVADILI SLEZINU!
Foto: Profimedia/Ilustracija

UŽAS KOD POLICIJSKE STANICE

HOROR U BATAJNICI: Narkoman zbog JAKNE izbo devojku, LEKARI JOJ HITNO IZVADILI SLEZINU!

Teško povređena devojka je uspela da dođe do svoje kuće, koja se nalazi nedaleko od fudbalskog stadiona

Objavljeno:

Katarina K. (23) iz Batajnice za dlaku je izbegla smrt posle pljačke, samo zato što je odbila da skine jaknu i preda je razbojniku, koji je nožem nasrnuo na nju na mračnoj stazi, nadomak policije!

Devojka je napadaču predala oko 2.000 dinara, ali se usprotivila kada se nameračio i na njenu garderobu, zbog čega joj je zario sečivo u stomak. Posle prijema u KBC Bežanijska kosa, hitno je operisana, ali su lekari bili primorani da joj izvade slezinu, navodi Alo.

Prava drama odigrala se 20. novembra, oko 21 sat, u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića u Batajnici, na prečici koja vodi pored policijske stanice Batajnica, Osnovne škole “Boško Pankovljević Pinki” i fudbalskog stadiona FK BSK do naselja Posavina.

Razbojnik je na mračnoj stazi vrebao prolaznike i nasrnuo na devojku kada se uverio da ide sama. Istrčao je ispred nje, mašući nožem, i tražio da mu preda novac, uz reči: „Vadi pare ili ću te izbosti!“

foto: Profimedia

Kako saznajemo, Katarina je iz torbe izvadila, oko 2.000 dinara, koliko je imala kod sebe, ali se drski razbojnik nije zadovoljio plenom. Video je da ima novu jaknu i naredio joj: „Ubiću te, skidaj jašu!“

- Devojka se usprotivila i odbila da mu da jaknu. Bila je paralisana od straha. Počela je da plače i molila ga da je pusti, ali je on izvadio nož i zario joj sečivo u stomak. Pobegao je bukvalno pored stanice policije i izgubio se u mraku - navodi naš izvor.

Kako saznajemo, teško povređena devojka je uspela da dođe do svoje kuće, koja se nalazi nedaleko od fudbalskog stadiona. Njeni roditelji su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Prebačena je u bolnicu “Bežanijska kosa”, gde je odmah operisana.

Sreća u nesreći je što je Hitna pomoć blizu njene kuće, što su brzo reagovali i prevezli je u bolnicu. Bila je sva u krvi kada je primljena u bolnicu. Lekari su bili primorani da joj izvade slezinu zbog teške povrede - kaže naš sagovorniki.

foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

Policija intenzivno traga za napadačem. Pregledani su snimci video-nadzora na osnovu kojih će pokušati da identifikuju razbojnika. Devojka će biti saslušana kada se potpuno oporavi od traume koju je doživela.

- Njen iskaz će biti od velike pomoći ukoliko bude mogla precizno da opiše razbojnika. Pretpostavlja se da je reč o narkomanu, koji je potegao nož da bi se domogao para za drogu - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Meštani Batajnice su uplašeni posle ovog događaja i izbegavaju da idu prečicom, koja se proteže pored policijske stanice, škole i fudbalskog stadiona. Ovaj napad pospešio je inicijativu da se ova staza pod hitno osvetli.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.