Misteriozna fotka Cece i Dušana Spasojevića Šiptara na slavlju s Veterničkim klanom! ŠTA SE KRIJE IZA NJE? (FOTO)
Foto: Instagram / Legende devedesetih

suđenje veterničkoj grupi!

Misteriozna fotka Cece i Dušana Spasojevića Šiptara na slavlju s Veterničkim klanom! ŠTA SE KRIJE IZA NJE? (FOTO)

Nenad Opačić je lično preuzimao heroin, a zatim ga predavao Dušanu Zličiću, koji je preko mreže prepropadavaca dalje prodavao po Novom Sadu, Veterniku, Futogu i Bačkoj Palanci...

Objavljeno: 16:01h

Na Instagram stranici "Legendedevedesetih" pojavila se ekskluzivna fotografija na kojoj se nalaze Dušan Zličić (kum Nenada Opačića), njihov drug iz Nemačke, Nenad Opačić, Ceca Ražnatović i Dušan Spasojević i to na proslavi FK Veternik u hotelu "Park".

2004. godine se sudilo Veterničkoj grupi. Prema optužnici, Nenad Opačić je 1999. godine u Veterniku organizovao grupu u kojoj je svaki pripadnik imao unapred određeni zadatak i ulogu, a vodio je lično računa o disciplini članova.

OVAKO SE SKRIVAO RATKO MLADIĆ: Nije se odvajao od heklera, sa prozora gledao kako su specijalci došli da ga hapse

Heroin je, kako se tvrdi, nabavljao od Dušana Spasojevića Šiptara, vođe Zemunskog klana. Od 1999. do 2001. godine, Opačić je godišnje kupovao po 20 kilograma ove droge, po ceni od 20.000 maraka za kilogram.

foto: Instagram / Legende devedesetih

Nenad Opačić je lično preuzimao heroin, a zatim ga predavao Dušanu Zličiću, koji je preko mreže prepropadavaca dalje prodavao po Novom Sadu, Veterniku, Futogu i Bačkoj Palanci. Tvrdi se da je sav novac od prodate droge predavan Opačiću, piše na Instagram profilu, "Legendedevedesetih".

- Ja sam ovde neosnovano, a najveći problem u celom slučaju je Dušan Spasojević. Bili smo dobri prijatelji. To ne znači da sam od njega kupovao drogu i dalje je prodavao - izjavio je Opačić pred sudom.

Pored Nenada Opačića je ispitan i njegov kum, drugooptuženi Dušan Zličić. Veću je tvrdio da nikada nije prodavao drogu i da su odnosi između njega i ostalih okrivljenih prijateljski.

- Nema ni reči o nekakvoj kriminalnoj organizaciji - rekao je Zličić. - Nenada poznajem 30 godina, još od osnovne škole. Zajedno smo osnovali FK Veternik, a kasnije otvorili restoran "Mikele".

Dušana Spasojevića sam video tri puta u životu, ali nikada sa njim nisam razgovarao. Poslednji put sam ga video na nekoj proslavi na kojoj je bila i Svetlana Ražnatović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.