BRATE, MOLIM TE DOK JA BOLUJEM...Sestra ubijenog Markuša ostavila je status posle kojeg je zavladao muk!
Foto: Printscreen/Instagram/Facebook

UBISTVO U NOVOM SADU

BRATE, MOLIM TE DOK JA BOLUJEM...Sestra ubijenog Markuša ostavila je status posle kojeg je zavladao muk!

Marko Markuš sahranjen je juče na gradskom groblju u Novom Sadu

Objavljeno:

Sestra pokojnog Marka Markuša, dizajnerka Zorana Miličić, samo dan nakon njegove sahrane, objavila je potresan status na društvenim mrežama.

Ona je na svom Instagram profilu podelila stihove pesme Jašara Ahmedovskog "Spavaj, spavaj ti", koji je pevač napisao svom bratu Ipčetu, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

ZA NJEGA KAŽU DA JE BIO NOVI KNELE! Sahranjen Marko Markuš, supruga Jelena od bola padala na kolena!

"Majka sina, a ja brata čuvamo u zenici, ne da suza sva od zlata da se oko osuši. Na toplom jugu ne znaju za drugu već za pesmu radosti, ja te molim brate dok bolujem za te tu mi pesmu oprosti", stihovi su koje je podelila Zorana.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Marko Markuš je ubijen u petak uveče u pucnjavi ispred novosadskog hotela “Sajam” u Hajduk Veljkovoj ulici.

Prema nezvaničnim informacijama, na mladića je ispaljeno sedam hitaca iz automatskog oružja marke “škorpion”, Markuš je pogođen u glavu smrtonosnim hicem, dok su ostali meci bili u skoro svim delovima tela - u vratu, kičmi, stomaku, ruci.

MNOGIMA SE ZAMERIO ZBOG BAHATOG PONAŠANJA! Evo šta sve krije debeo dosije ubijenog Marka Markuša!

Markuš iza sebe ima debeli krivični dosije. Proletos je izašao iz zatvora gde je služio petogodišnju kaznu zbog nanošenja teških telesnih povreda Aleksandru Dragojloviću (39), koji je kasnije preminuo u bolnici. Bio je optužen i za ranjavanje dvojice mladića u „Crvenoj kafani” 2006. i za pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića Snajpera, poznatog vođe navijača Vojvodine, šest godina kasnije.

foto: Kurir

Markuša je takođe čekalo suđenje i za prebijanje i nanošenje teških telesnih povreda Aleksandru Kovačeviću, zvanom Dizel, kom je polomio vilicu 2014. godine u tuči u Ulici Laze Telečkog.

Rekao mi je: Ubiće me, pričam ti u nedelju! LIKVIDIRALI su ga u petak! ISPOVEST DRUGA MARKA MARKUŠA

Markuš je bio poznat i po napadima na policajce pošto je 2006. osuđen zbog napada na jednog pripadnika snaga reda. Sumnjičio se i za pokušaj ubistva novosadskog biznismena Miće Nikolića Sarme 2008. godine. U zatvoru u Sremskoj Mitrovici bio je od 2013. godine, ali se dobro vladao, pa je vikendom izlazio i tada se družio i izlazio s Nikolom Pekovićem i Darkom Miličićem, koji se oženio Markovom sestrom Zoranom.

Podsetimo, Marko Markuš sahranjen je juče na gradskom groblju u Novom Sadu. Na poslednji ispraćaj došlo je nekoliko stotina ljudi, među kojima je bilo poznatih sportista, pevača... Prethodno, forenzičari su obavili obdukciju tela da bi utvrdili koliko je rana zadobio i koje su povrede bile smrtonosne.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.