KARLEUŠA SVEDOČILA, NASTAO MUK U TUŽILAŠTVU: Otkrila na kog se Marjanovića JELENA NAJVIŠE ŽALILA
Foto: Kurir

slutila!

KARLEUŠA SVEDOČILA, NASTAO MUK U TUŽILAŠTVU: Otkrila na kog se Marjanovića JELENA NAJVIŠE ŽALILA

Kako naš izvor otkriva, porodična prijateljica Jelene, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016, ispričala je da se Jeca najviše žalila na svekra Vladimira Marjanovića

Objavljeno:

Nora Rakić Karleuša posvedočila je da joj je kuma Jelena Marjanović govorila da je u kući loša atmosfera i da ima problem sa svekrom Vladimirom, koji ima veliki uticaj na njenog supruga Zorana.

Nora Karleuša Rakić, kuma Zorana Marjanovića, juče je posvedočila u Višem tužilaštvu u Beogradu da ubijena pevačica Jelena Marjanović nije bila zadovoljna životom u porodičnoj kući u Borči, saznaje nezvanično Kurir.

Kako naš izvor otkriva, porodična prijateljica Jelene, koja je brutalno ubijena 2. aprila 2016, ispričala je da se Jeca najviše žalila na svekra Vladimira Marjanovića.

JELENA NIJE PODNOSILA ZORANOVU MAJKU, a sa ostalima NIJE NI PRIČALA! Najbolji drug ubijene pevačice otkrio šokantnu istinu

foto: Dragana Udovičić

Retko bile same!

- Nora Karleuša Rakić objasnila je da su njen suprug Ivan Rakić i Zoran Marjanović kumovi i da su se uglavnom viđali svi zajedno. Jelenu je nasamo retko viđala, ali se prisetila da se pevačica žalila na atmosferu u kući Marjanovića. Navodno, žalila se na ponašanje svekra Vladimira, koji je, prema njenim rečima, imao veliki uticaj na Zorana - otkriva izvor Kurira blizak istrazi.

TRI ŽENE SVEDOKA: Sutra će se na saslušanju o Jeleninom ubistvu POJAVITI I KARLEUŠA!

Vaspitačica Lenka!

JANA SE PROMENILA, NE CRTA VIŠE KUĆU!

Vaspitačica Lenka Đorđević, koju su mnogi smatrali ključnim svedokom u istrazi koji bi mogao da otkrije šta se događalo u kući u Borči u periodu od nestanka Jelene do pronalaska njenog tela u kanalu, nije mogla da da informacije o zločinu.

- Vaspitačica male Jane potvrdila je da ju je čuvala te noći. Objasnila je da ju je Zoran pozvao da dođe u kuću, pošto su Janu vratili s nasipa. Potvrdila je da je uznemirena devojčica ostala budna do ranih jutarnjih sati i da je crtala. Lenka Đorđević, međutim, otkrila je da se dete promenilo i da, otkako je policija uhapsila Zorana pred njenim očima, više ne crta kuću i porodicu. Rekla je da je od tog dana primetila promene u ponašanju Jane - kaže izvor Kurira.

ZORAN MARJANOVIĆ dobio TRI NOVA CIMERA u zatvoru!

Kako saznajemo, Nora i njen suprug Ivan Rakić uz Zorana su bili od prvog dana Jeleninog nestanka, ali ona o zločinu i tome šta se dogodilo na nasipu u Crvenki, kao i kanalu u kom je telo nesrećne žene pronađeno, nije mogla ništa da kaže.

foto: Dragan Kadić

Više informacija o zločinu juče nisu mogle da daju ni Zorica Gemović, Jelenina frizerka, kao ni Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane.

- Zorica Gemović, koja je bila Jelenina prijateljica, ispričala je da joj se drugarica s vremena na vreme žalila da joj suprug prebacuje da je debela i da je tera da smrša. Navodno, nije bio zadovoljan ni kako izgleda, ni kako se oblači - ispričala je Zorica.

ZORAN MARJANOVIĆ RASTROJEN VAPIO IZ ZATVORA: Miloše, brate pomozi! Spasi je!

Advokati umesto Zorana!

foto: ZORANA JEVTIĆ

Zoran Marjanović, koji ima pravo da prisustvuje saslušanju svedoka u istrazi koja se protiv njega vodi, do sada nije podnosio zahtev da iz CZ bude prebačen u tužilaštvo. Saslušanju umesto njega prisustvuje petorica branilaca.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.