JEZIVO, POKUŠAJ OTMICE DETETA NA VOŽDOVCU? Žena na silu gurala dečaka (7) u sivi KLIO!
Foto: Printscreen/Google streetview

strahota

JEZIVO, POKUŠAJ OTMICE DETETA NA VOŽDOVCU? Žena na silu gurala dečaka (7) u sivi KLIO!

- Samo je majka jedne devojčice došla i rekla mi šta se desilo, da je dečak mogao da bude otet - rekla je direktorka Čolović

Objavljeno:

Horor na Voždovcu: kako javljaju Novosti, đaka prvaka OŠ "Danilo Kiš" je u automobil nasilno htela da ubaci nepoznata žena, dok je pored njega bila i njegova sestra.

Ovo se, navodno, desilo juče oko 14 sati u voždovačkom naselju Stepa Stepanović a, prema nepotvrđenim informacijama, jedna žena je kod dispanzera u Ulici Šumadijske divizije pokušala da u sivi automobil marke "klio" na silu ubaci sedmogodišnjeg dečaka!

Dečak, koji ide u prvi razred Osnovne škole "Danilo Kiš" je u popodnevnu smenu krenuo u pratnji sestre i još jedne devojčice. Žena vozač je otvorila vrata "klija", pozvala decu da uđu u automobil, a kada su mališani to odbili, ona je, navodno, na silu pokušala da uvuče dečaka unutra!

Nezvanično, incident je videla majka učenice ove škole koja se našla u blizini. Slučaj je odmah prijavila direktorki i obavestila policiju Voždovca.

Razredni starešina prvog razreda obavestila je roditelje druge dece o ovom slučaju putem interne grupe na društvenim mrežama.

Direktorka OŠ "Danilo Kiš" Danijela Čolović za "Novosti" kaže da joj ni policija ni mališanova učiteljica nisu "prijavili slučaj".

- Samo je majka jedne devojčice došla i rekla mi šta se desilo, da je dečak mogao da bude otet - rekla nam je direktorka Čolović. - Pregledali smo snimke sa školskih kamera i nismo videli ništa neobično. Nije dolazila ni policija, nijedno od roditelja te dece, čak ni nastavnica. Dečak i njegova sestra su posle tog navodnog incidenta otišli na nastavu.

"Novosti" nisu dobile zvaničnu informaciju iz MUP oko ovog slučaja.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.