Evo šta je DARKO MILIČIĆ GOVORIO ZA SVOG ŠURAKA koji je u petak UBIJEN!
Foto: Kurir

NIJE VODIO TAKAV ŽIVOT

Evo šta je DARKO MILIČIĆ GOVORIO ZA SVOG ŠURAKA koji je u petak UBIJEN!

Oko 21.30 dogodio se nemili događaj, a Markuš je hitno prevezen u bolnicu gde su se lekari borili za njegov život, ali je on podlegao povredama

Objavljeno:

Marko Markuš (29), sin visokog zvaničnika novosadske policije, ubijen je u Novom Sadu kod hotela "Sajam".

Oko 21.30 dogodio se nemili događaj, a Markuš je hitno prevezen u bolnicu gde su se lekari borili za njegov život, ali je on podlegao povredama.

NJEGA SU IZREŠETALI U NOVOM SADU: Imao je ogroman dosije, POKUŠAO JE DA UBIJE ČOVEKA, a to nije sve! (FOTO)

Šurak je Darka Miličića, sa kojim je bio u odličnim odnosima.

Naš bivši košarkaš je pre tri godine, kada je Markuš osuđen zbog pokušaja ubistva, tvrdio da nije tačno da šurak luduje po novosadskim kafićima kad ima slobodan vikend.

foto: Kurir

Što se tiče fotografije na kojoj se nalazi sa Nikolom Pekovićem i pevačem Darkom Lazićem, Miličić je tada istakao da je fotografija stara nekoliko godina.

- Reč je o proslavi krštenja mog deteta, na kojem je Peković bio jedan od gostiju, dok je Lazić pevao - rekao je Darko Miličić i dodao da Markov otac nije visoki zvaničnik novosadske policije, već da radi u odeljenju za imigrante.

Tada je naveo da je Markuš bio problematičan, ali da se posvetio porodici.

- Kad dobije slobodan vikend, sve vreme je sa suprugom i sinom, kakvo ludovanje po kafićima. Tačno je da je Marko imao grehe u prošlosti, ali se promenio i vratio na pravi put - istakao je pre tri godine Miličić.

DOSIJE MARKA MARKUŠA

- Osuđen je 2006. zbog napada na policajca - Optužen za ranjavanje dvojice mladića u „Crvenoj kafani“ 2006. - Optužen za ranjavanje Radeta Ašćerića i izazivanje opšte opasnosti ispred kluba „Kili“ u decembru 2007. - Bio osumnjičen u policijskoj istrazi zbog pokušaja ubistva novosadskog biznismena Miće Nikolića Sarme 2008. - Nanošenje teških povreda Aleksandru Dragojloviću, koji je usled toga preminuo krajem 2008. - Pokušaj ubistva Slobodana Milutinovića 1. jula 2012.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.