USKORO KLJUČNO SASLUŠANJE U SLUČAJU MARJANOVIĆA: Janina vaspitačica može da otkrije NAJVEĆU MISTERIJU! Ona je poslednja videla Jelenu živu!
Foto: Dragan Kadić

lenka je ključ

USKORO KLJUČNO SASLUŠANJE U SLUČAJU MARJANOVIĆA: Janina vaspitačica može da otkrije NAJVEĆU MISTERIJU! Ona je poslednja videla Jelenu živu!

- Jelena je poslednji put viđena u petak, 1. aprila 2016, u 17.30 sati.

Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu

Objavljeno: 22:18h

Najveću misteriju u slučaju ubijene pevačice - kada je Jelena Krsmanović zapravo nestala, mogla bi da reši upravo vaspitačica ćerke ubijene pevačice, koja će biti saslušana 27. novembra u Višem javnom tužilaštvu.

DA LI ĆE IH ON ODVESTI DO UBICE? NOVI KORAK u istrazi ubistva pevačiće: Tužilaštvo naredilo VEŠTAČENJE TELEFONA MARJANOVIĆA?

Naime, kako je "Blic" pisao, vaspitačica Lenka je poslednja osoba (a da nije član porodice Marjanović) koja je Jelenu videla živu.

- Jelena je poslednji put viđena u petak, 1. aprila 2016, u 17.30 sati.

Nakon što je uzela dete iz vrtića i odvezla vaspitačicu kući, krenula je ka svom domu. Mogla je biti ubijena iste večeri jer je posle toga niko nije ni video ni čuo - rekla je za "Blic" Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene.

foto: Dragan Kadić

Upravo zbog toga, Lenkino svedočenje je od velikog značaja. Takođe, pretpostavlja se da Lenka zna mnogo više i o samom odnosu unutar porodice Marjanović, jer je pored toga što čuva malu Janu, ona i porodična prijateljica. Kako navodi izvor "Blica" upućen u dešavanja porodice ubijene pevačice, Lenka je posle Jeleninog ubistva brinula o maloj Jani i van ustanove.

- Sumnja se da je mala Jana Lenki, kao osobi u koju ima najviše poverenja, mnogo puta ispričala šta se desilo s njenom mamom i iznela detalje od 2. aprila 2016. kada je ona, navodno, ostala sa Zoranom na nasipu dok je njena mama Jelena otišla da trči - navodi izvor "Blica" upoznat sa slučajem ubistva pevačice.

Takođe, Lenka je odmah po saznanju da je Jelenino telo pronađeno u kanalu kod nasipa u Crvenki došla u porodičnu kuću Marjanovića po malu Janu i odvela je kod sebe na čuvanje.

Koliko je od krucijalnog značaja Lenkino svedočenje govori i činjenica da je ono što je mala Jana pričala svojoj vaspitačici bitno, s obzirom na to da je devojčica bila na nasipu, dok je neko njenu majku krvnički ubijao. Takođe, kako je Zoran Marjanović isticao, mala Jana zajedno s njim je trčala nasipom kada je primetio da mu je žena nestala.

foto: Dragan Kadić

Pored Lenke, izjave o ubistvu pevačice 27. novembra pred Višim tužilaštvom daće i Jelenina frizerka, ali i žena od kuma Zorana i Jelene, koji drži jedan poznati muzički studio u Beogradu, a koji su, kako saznajemo, bili svedoci svađa ovo dvoje supružnika.

- Od njih dve se očekuje da ispričaju sve šta znaju o odnosu ubijene Jelene i njenog supruga, ali i detalje svađa kojima su prisustvovale. Takođe, kao Jelenine drugarice upoznate su i sa Zoranovim ponašanjem prema Jeleni - navodi sagovornik "Blica" upoznat sa istragom ubistva nesrećne pevačice.

Brutalnih devet udaraca

Jelena Krsmanović (33) ubijena je 2. aprila 2016. godine sa devet udaraca oštrim predmetom u glavu u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči. Duga i opsežna istraga dovela je do hapšenja njenog supruga Zorana Marjanovića, koji se od 15. septembra nalazi u pritvoru kao glavni osumnjičeni za njeno ubistvo.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.