JELENA JE PISALA DNEVNIK, 4 SVESKE OTKRIVAJU KO JE UBICA?! Isplivali nepoznati detalji pevačicinog života!
Foto: Nebojša Mandić

da li je kraj?

JELENA JE PISALA DNEVNIK, 4 SVESKE OTKRIVAJU KO JE UBICA?! Isplivali nepoznati detalji pevačicinog života!

Ovo je verovatno poslednja neobjavljena tajna iz istrage zločina o kome cela Srbija priča već više od 19 meseci

Objavljeno:

Inspektori su prošle godine u kući Marjanovića zaplenili četiri sveske u kojima je Jelena beležila svoje misli i pesme, ali i opisivala odnose sa mužem i ostalim ukućanima

Dosta toga otkriveno je o zamršenim porodičnim odnosima u toj kući, što bi moglo konačno i da rasvetli motiv zločina

Neposredno posle ubistva Jelene Marjanović aprila 2016. godine policajci su u kući u kojoj je živela zaplenili četiri sveske u kojima je nesrećna žena beležila svoje pesme, ali i opisivala odnose sa mužem i članovima njegove porodice.

Ovo je verovatno poslednja neobjavljena tajna iz istrage zločina o kome cela Srbija priča već više od 19 meseci!

foto: Printscreen/Facebook/Zorana Jevtić

Kako saznajemo, pregledom ovih svezaka inspektori su dobili detaljan uvid u Jelenine odnose sa mužem Zoranom i njegovim roditeljima i bratom, s kojima je živela, što je dodatno bacilo sumnju na njih kao osumnjičene za ubistvo! Naši policijski izvori objašnjavaju da 'Jelenine sveske' nisu klasični dnevnici, piše Informer.

Zoran Marjanović se već dva meseca nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu i do sada je redovno imao posete porodice, ali mu advokati u poslednje vreme dolaze bukvalno svakog dana.

- Dešavalo se da mu dolaze i po dva, tri advokata u odvojenim posetama. Zoran je i dalje disciplinovan pritvorenik, pridržava se kućnog reda u Okružnom zatvoru i nije tražio medicinsku pomoć - objašnjava naš izvor iz zatvora.

- Jelena je zapisivala različite pesme, uglavnom ljubavne, koje je verovatno smišljala za neki od svojih budućih albuma. Međutim, ima i vrlo interesantnih Jeleninih setnih misli, koje ukazuju da joj nije bilo baš sve potaman u životu. Na nekoliko mesta je opisala i žestoke svađe sa Zoranom i drugim ukućanima. Pisala je i o tome kako su je isterivali iz kuće i kako je morala da spava u studiju... - navodi naš sagovornik.

On dodaje da su Jelenine sveske, kao i ostale stvari koje su zaplenjene, pažljivo analizirane. Angažovano je nekoliko istražitelja, među kojima su i grafolozi i psiholozi, koji su dobili Jelenine sveske da ih detaljno pročitaju i izanaliziraju.

foto: Damir Dervišagić

- Pri čitanju i analizi tih svezaka otkriveno je dosta toga o zamršenim porodičnim odnosima u toj kući, što je pomoglo u sklapanju kockica i što je bacilo neko novo svetlo na otkrivanje motiva zločina - kaže naš izvor iz istrage koji nije hteo da detaljnije govori na ovu temu..

Osim tih svezaka, veštaci su analizirali i mnoge druge stvari koje su uzete iz kuće Marjanovića nakon ubistva.

- Tada su izneti luk i strele, kundak od puške, razne alatke, bicikl, tepih, laptop, tablet i kutija za sintisajzer. Takođe, policija je iz te kuće iznela i peškire i kutije pune garderobe Zorana Marjanovića i članova njegove porodice kako bi se pronašli biološki tragovi zločina. Među uzetim stvarima bile su cipele, ali i Zoranove pantalone koje je nosio u trenutku kada je Jelena nestala. Baš te pantalone ispostavile su se kao ključni dokaz protiv njega, s obzirom na to da se blato na njima poklopilo sa blatom na mestu gde je nađeno Jelenino telo - nabraja sagovornik Informera, inspektor angažovan u istrazi.

Rukopis otkriva karakter i osećanja

Stručnjaci za grafologiju kažu da se iz rukopisa jedne osobe može videti njen karakter i osećanja.

foto: Facebook

- Ako je, na primer, rukopis okrenut više ulevo ili udesno, to objašnjava način ispoljavanja osećanja. Ako je rukopis nagnut ulevo, osoba je zatvorenija i teže prikriva emocije, a ako je okrenut udesno osoba je otvorenija i ne sakriva emocije. Značajno je i da li je rukopis čitljiv, kakve su veze slova... Kada se svi faktori uzmu u obzir, dobija se celovita slika osobe, koja može da bude od velike pomoći u istrazi... - objasnio nam je juče ugledni grafolog koji često radi za policiju.

Podsetimo, Jelena Marjanović je pronađena mrtva 3. aprila 2016, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu.

Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu, ali je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirao taj zločin. Trenutno se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.