NAPASTVOVAO MLAĐU SESTRU, MAJKA GA PRIJAVILA POLICIJI: Šoku u selu kod Bačke Palanke!
Foto: Pixabay

devojčica u sigurnoj kući

NAPASTVOVAO MLAĐU SESTRU, MAJKA GA PRIJAVILA POLICIJI: Šoku u selu kod Bačke Palanke!

Jovo Dž. (20) iz sela Paraga kod Bačke Palanke osumnjičen da je napastvovao mlađu sestru

Objavljeno:

Žitelje Paraga, sela kod Bačke Palanke, iznenadilo je i uznemirilo saznanje da je njihov sugrađanin Jova Dž. (20) uhapšen pod sumnjom da je napastvovao mlađu sestru. Mladića je pre nekoliko dana policiji prijavila majka.

Ovom dvadesetogodišnjaku je u petak kasno po podne, posle saslušanja u novosadskom Višem tužilaštvu, određen pritvor od 30 dana, a kako saznajemo, sumnjiči se da je napastvovao sestru koja sada ima 16 godina.

To je, po nezvaničnim informacijama, trajalo prethodnih šest godina, odnosno od kada je devojčica imala samo deset godina.

Šesnaestogodišnjakinja je posle hapšenja brata odvedena na pregled, a kako saznajemo, ispričala je da ju je stariji brat silovao prethodnih godina. Posle svega, ona je sklonjena u Sigurnu dečju kuću.

Višečlana mladićeva porodica živi u izdvojenom delu naselja u Paragama, a on se u ovo bačko mesto pre više godina doselio sa majkom koja se tu udala za jednog meštanina.

Meštani Paraga, koji poznaju osumnjičenog Jovu Dž., ne mogu da poveruju da je, kako se sumnja, napastvovao mlađu sestru. Za njega kažu da je bio vredan i radio po selu. Letos je kod jednog sugrađanina čuvao bostan, i trudio se da zaradi.

- Teško mi je da poverujem, jer koliko je meni poznato, nije bio problematičan - kaže jedan meštanin Paraga, kod kojeg je osumnjičeni mladić povremeno radio sezonske poslove. - Bio je vrlo fin, nikada ga nisam čuo da je opsovao. Znam da sa majkom, očuhom, braćom i sestrama živi u skromnim uslovima.

OČUH U ZATVORU

Očuh osumnjičenog mladića je, kažu pojedini meštani Paraga, trenutno u zatvoru. Zbog čega tačno, ne znaju, ali navode da su mu pisali kazne zbog vožnje neregistrovanog automobila i nekih drugih stvari.

- Verovatno se nakupilo tih kazni koje nije mogao da plati, pa je završio u zatvoru - veli jedan meštanin, insistirajući da ostane anoniman.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.