POLA MOZGA NEMAM, NE  SEĆAM SE ŠTA JE BILO! Ovako se branio dečko Goce Božinovski nakon ubistva investitora!
Foto: Printscreen

POKUŠAO DA SE OPRAVDA

POLA MOZGA NEMAM, NE SEĆAM SE ŠTA JE BILO! Ovako se branio dečko Goce Božinovski nakon ubistva investitora!

Milićević i Tubić su se nekoliko puta međusobno prijavljivali zbog spora u vezi sa poslovnim prostorom

Objavljeno:

Nebojša Tubić Žabac (57), koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u brutalnom prebijanju građevinskog preduzimača Spasoja Milićevića, zvanog Spale (63), posle privođenja u policiju pokušavao je inspektorima da objasni da se uopšte ne seća da li je u utorak uveče bio na mestu na kom je pretučen njegov poznanik!

Kako Kurir saznaje, bivši dečko pevačice Goce Božinovske rekao im je da otkako je ranjen, često zaboravlja stvari i ne pamti događaje.

foto: Slađana Stojanović

Lobanja od plastike

- Rekao je da se ničega ne seća, ni da li je bio tamo, niti da li je udarao nesrećnog čoveka. Pričao je o tome kako je sigurno svima poznato da je pre pet godina bio teško ranjen i da je praktično proglašen mrtvim jer je ostao bez pola glave i pola mozga. Govorio je o tome kako mu je je lobanja sada u stvari dve trećine od plastike i da zbog toga često zaboravlja stvari - otkriva izvor Kurira upućen u istragu.

Tubić će danas biti priveden u Više tužilaštvo na saslušanje, dok policija i dalje traga za njegovim saučesnicima. Navodno, svedoci tvrde da su Milićevića brutalno tukla četiri muškarca. Kako je Kurir pisao, Tubić je navodno sa trojicom muškaraca sačekao Milićevića ispred kancelarije na Bulevaru despota Stefana. Kad je čovek krenuo ka kolima, brutalno su ga tukli palicama i šutirali kad je pao na zemlju. Prijatelji pokojnog ispričali su da je Žabac pokojnom i ranije pretio, kao i da su te pretnje prijavljene policiji.

- Svi smo odmah znali da iza svega stoji Žabac iako mu je Spale pomagao kada je bio ranjen. Jednom sam bio u Spaletovoj kancelariji kada je ušao Žabac i počeo da mu preti. Sećam se da mu je Spale tada rekao: „Sram te bilo, napadaš me i pretiš mi, a kada si bio ranjen, prvi sam ti priskočio i pomogao tebi i tvojoj porodici.“ Žabac je i tada delovalo kao da ga to uopšte ne zanima. Njega je interesovalo samo da iz tih prostorija izbaci Spasoja - priča jedan od Milićevićevih prijatelja.

foto: Slađana Stojanović

Hapšen zbog stanova

Prema njegovim rečima, Žabac je tvrdio da on ima ugovor o zakupu prostorija u kojima je već 20 godina bila firma pokojnog. Međutim, Spasoje je imao svoj ugovor i nije želeo da popusti i iseli se iz kancelarija.

- Niko od nas nije verovao da bi taj spor zbog prostorija mogao da ga košta glave, iako je Žabac često dolazio na taj plac - rekao je prijatelj ubijenog.

On kaže da se Milićević uvek trudio da pomaže ljudima.

- Spasoje je bio predobar čovek, dobar suprug i otac troje dece, dve ćerke i sina. Žao mi ga je strašno, i njega i njegove porodice - kaže Spaletov prijatelj za Kurir.

Međutim, Milićević je svojevremeno uhapšen pod sumnjom da je nekoliko stanova u zgradi koju je izgradio prodao dva puta. Prevareni ljudi su tada štrajkovali.

Spor zbog prostora

PRIJAVLJIVALI JEDAN DRUGOG

Kako saznajemo, Milićević i Tubić su se nekoliko puta međusobno prijavljivali zbog spora u vezi sa poslovnim prostorom.

- Milićević je njega više puta prijavljivao i da mu provaljuje u magacinske prostore sa još nekim osobama. Upućivani su da se obrate sudu kako bi rešili taj spor zbog poslovnog prostora. Tubić je takođe jednom prijavio Milićevića da ga navodno ugrožava i da ima problema s njim - rečeno nam je u novosadskoj policiji.

Inače, Tubić odranije ima 13 krivičnih prijava zbog raznih krivičnih dela.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.