HAOS NA SUĐENJU ZA UBISTVO PINK PANTERA: Porodica pokušala da linčuje kuma ubicu! OTAC KRENUO DA GA IZBODE KLJUČEM, ĆERKA FLAŠOM!
Foto: Kurir

INCIDENT U VIŠEM SUDU

HAOS NA SUĐENJU ZA UBISTVO PINK PANTERA: Porodica pokušala da linčuje kuma ubicu! OTAC KRENUO DA GA IZBODE KLJUČEM, ĆERKA FLAŠOM!

Ćerka pokojnog, kako dodaje, potegla je flašicu koju je držala u ruci, ali nije gađala okrivljenog, već je pokušala da ga polije tečnošću koja je bila unutra

Objavljeno:

Suđenje Aleksandru Joviću, koji je optužen da je 8. decembra prošle godine za stolom u restoranu „Carska ohota“ na Adi Huji ubio kuma Zorana Todorovića, koji je bio član bande pljačkaša „Pink Panteri“, završilo se prekjuče u Višem sudu u Beogradu opštim haosom zbog kog je u zgradi u Katanićevoj morala da interveniše policija.

Kako Kurir saznaje, porodica ubijenog pokušala je da linčuje Jovića, koji je prethodno priznao da je ubio Todorovića. Protiv njih će zbog incidenta najverovatnije biti podnete krivične prijave.

Hteo da ga ubode ključem

- Otac, udovica i dve ćerke pokušali su da napadnu i fizički se obračunaju sa Jovićem u trenutku kada je zatvorska straža sprovodila optuženog iz sudnice u pritvor. Jedna od tri žene počela je da vrišti: „Ubico, ubićemo te“ i tada su nasrnuli na njega - prepričava očevidac incidenta u hodniku zgrade u Katanićevoj ulici.

Ćerka pokojnog, kako dodaje, potegla je flašicu koju je držala u ruci, ali nije gađala okrivljenog, već je pokušala da ga polije tečnošću koja je bila unutra. U opštem haosu i metežu otac pokojnog pokušao je ključem da ubode Jovića, koji je imao lisice na rukama.

- Između njih se, gotovo u trenutku, stvorio veliki broj zatvorskih i sudskih stražara. Sve je trajalo nekoliko minuta i delovalo je da se haos neće smiriti dok se ne prolije krv, ali se nekako sve smirilo - dodaje očevidac.

Velikom brzinom stražari su sproveli Jovića, ali se haos u hodniku nije smirivao.

- Udovica Zorana Todorovića pokušala je da pobegne posle incidenta, vrištala je i trčala kroz hodnik. Na kraju je u zgradu stigla i policija i privela žene koje su napravile incident - dodaje on.

foto: Stefan Jokić

Ubio ga zbog duga

U Višem sudu, kako saznajemo, juče je održano pripremno ročište pred početak suđenja Joviću. Podsetimo, on je ranije priznao na saslušanju da je iz krateža ispalio četiri hica u Todorovića, koji mu je krstio sina. Navodno, tvrdio je da ga je kum teretio za dug zbog kamate za novac koji mu je pozajmio i tražio da mu prepiše kuću i ženin automobil, uz pretnje da će da mu siluje ženu i pobije decu ako to ne učini.

Sukob porodica

OTAC UBIJENOG I RANIJE PRETIO

Oca ubijenog Zorana Todorovića, navodno, prema evidenciji policije, brat osumnjičenog za ubistvo već je prijavljivao zbog pretnji ubistvom. Međutim, niko iz porodice Jović juče nije učestvovao u incidentu.

- Ocu ubijenog već je zabranjen prilaz porodici oštećenog, jer je Jovićev brat prijavio policiji da je pretio da će ih razneti bombom - otkriva izvor upućen u istragu.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.