STRAVIČAN ZLOČIN U SOPOTU! Razbio vrata, izvukao je iz kuće i upucao komšinicu!
Foto: Pixabay

užas!

STRAVIČAN ZLOČIN U SOPOTU! Razbio vrata, izvukao je iz kuće i upucao komšinicu!

Detalji zločina u Sopotu, gde je Dragan Nikolić pucao u Jasminu Jovanović. Komšija pored kola spazio telo ubice, koji je sebi presudio

Objavljeno:

Dragan je ležao na makadamskom putu, licem okrenutim nadole. Komšija je iz kuće čuo dva pucnja, koje u prvi mah nije registrovao, već mu se učinilo da je neko udario dlanom o dlan. Psi su lajali, pa je izašao napolje. Prepoznao je Draganov crveni "golf" i potrčao da mu pomogne, jer je mislio da ga je izdalo srce. Kad ga je okrenuo, shvatio je da je mrtav. Lice mu je bilo u krvi. Nekoliko metara niže, u jarku, bilo je Jasminino beživotno telo. Komšija je odmah pozvao policiju.

Ovo je, za "Novosti", ispričao Živomir Milić iz sela Stojnik kod Sopota, prepričavajući kako je njegov komšija u ponedeljak uveče pronašao beživotna tela Dragana Nikolića (51) i Jasmine Jovanović (53). Prema prvim rezultatima istrage, Dragan je oko 18 časova pucao u Jasminu, a potom sebi presudio. Njih dvoje su navodno bili dve godine u vanbračnoj zajednici, iako je Dragan u Ralji imao ženu i dvoje dece.

UŽAS U NOVOM SADU: Čovek (63) pretučen do smrti!

Krvavi pir se odigrao na pedesetak metara od Jasminine kuće, u koju se ona doselila posle razvoda. Tu je živela sama, a otac, majka i brat su joj živeli u Beogradu.

Reporteri "Novosti" juče su zatekli razbijena drvena vrata i upaljenu sijalicu u Jasmininom domu.

foto: nebojša mandić / ilustracija

- Verovatno Jasmina nije htela da pusti Dragana u kuću, pa je u naletu besa on razbio vrata, izvukao je napolje i uvukao u "golf". Mada, ja ga ne znam kao takvog, nikad nije bio agresivan - priča Živomir. - Video sam Jasminu ujutru tog dana, nosila je punu torbu stvari na pranje kod komšinice, jer ona nije imala mašinu za veš. Znam je otkako se rodila, s njenim roditeljima sam se svakog dana družio dok se nisu preselili u Beograd. Volela je da popije, bila je preke naravi, drska i ratoborna, ali uvek je pomagala svima po selu.

Naš sagovornik kaže da mu Jasmina nije mnogo pričala o privatnom životu, samo jednom mu se požalila jer njen sin iz prvog braka neće da kontaktira sa njom. Dragan je redovno dolazio kod njega, pre nekoliko dana su pekli rakiju i ništa nije slutilo na zlo.

- Ne mogu da verujem šta se desilo. Mnogo mi je žao. Za Dragana niko nikad nije čuo ružnu reč, voleo je da se druži, šali. Ne ide mi u glavu da je mogao da ubije i sebe i nju - priča Živomir.

Ulazna vrata Jasminine kuće!

Dragan je u selu važio za uglednog čoveka, lovca. Išao je na takmičenja u gađanju glinenih golubova, a nekada je držao i poznatu kafanu. Komšije kažu da nije bio prek, nikad nije napravio nijedan prekršaj niti je u životu imao posla sa policijom.

- Čuli smo da je on ušao u velike dugove, da nije znao kako da ih vrati. Kad mu je propao posao sa kafanom, počeo je da gaji piliće, ali od tog nije zarađivao dovoljno. Jasmina je želela da ide u Nemačku da zaradi koji dinar, međutim, to nikada nije uradila - nastavlja Živomir.

Navodno, Jasmina je bila mnogo ljubomorna, branila je Draganu da pozdravlja žene, komšinice, pa čak i devojčice. Uvek je zbog toga, priča se, vikala na njega.

POTRAGA ZA ČAURAMA!

Zbog mraka uviđaj u ponedeljak nije mogao da bude završen do kraja. Zato je policija i juče bila na mestu tragedije, tražeći čaure od metaka koje je Dragan ispalio u Jasminu i sebe.

PORODIČNA TRAGEDIJA!

Žitelji Stojnika su nam ispričali da je Jasmina "popustila sa živcima" otkako joj se muž ubio tako što se zapalio.

- Ona od tada nije bila sposobna da se brine o zajedničkom sinu. Starateljstvo joj je oduzeto. Bolelo ju je što ju je sin odbacivao i nije želeo nikakav kontakt sa njom - ispričao nam je jedan od meštana Stojnika.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.