FILIP SE OŽENIO PRE TRI NEDELJE, PROVODIO SE SA NIKOLOM, PA GA UBIO? Zločin iz Resavske dobija BIZARNE detalje (FOTO)
Foto: Facebook

šta se desilo?!

FILIP SE OŽENIO PRE TRI NEDELJE, PROVODIO SE SA NIKOLOM, PA GA UBIO? Zločin iz Resavske dobija BIZARNE detalje (FOTO)

Odmah nakon raskošnog venčanja na svoj Fejsbuk profil je okačio fotografiju sa suprugom iz crkve. Nizale su se čestitke u komentarima, a on se kulturno zahvaljivao

Objavljeno:

Filip Gavranović (31), staklorezac koji je osumnjičen da je pre četiri dana ubio svog najboljeg prijatelja, pekara, Nikolu Ostojića oženio se svega tri nedelje pre nego što je počinio užasan zločin.

Gavranović je uhapšen juče popodne, nakon što su policajci "upali" u njegov lokal u Resavskoj ulici i u njemu pronašli Ostojićevo beživotno telo.

Njemu je određeno 48 sati zadržavanja, nakon čega će biti priveden tužiocu.

Da je Gavranović ubio Ostojića prva je rekla Nikolina sestra kada ga je ugledala nakon saslušanja u policijskoj stanici. Gavranović je izgledao toliko izbezumljeno, iako policajcima nije priznao ništa, da ga je pekarova sestra odmah raskrinkala.

foto: Facebook

- Znala sam da je on. Prvo što sam ugledala kada sam ušla u policijsku stanicu 29. novembar bio je inspektor koji mi je rekao da sačekam. Onda je izašao Filip i kada sam ga videla, znala sam da je on. Sve sam rekla tada policiji, i gde je on, i gde se nalazi radnja, niko me nije slušao, čekali su dva dana... - ispričala je očajna sestra Milijana.

Sve poznanike ova dva mlada muškarca zločin je ostavio u potpunom šoku. Niko nije mogao da shvati zbog čega bi drug ubio druga.

Kako kažu, bili su nerazdvojni. Svakoga dana su zajedno pili kafu i pivo, izlazili zajedno, pa čak i zajedno letovali.

I njihove supruge su se poznavale.

Da stvar bude još bizarnija, Gavranović se svojom devojkom oženio pre svega tri nedelje. Odmah nakon raskošnog venčanja na svoj Fejsbuk profil je okačio fotografiju sa suprugom iz crkve. Nizale su se čestitke u komentarima, a on se kulturno zahvaljivao.

foto: Facebook

Bili zajedno i na dan ubistva

Nikola i Filip su svakoga dana zajedno ispijali kafe i pića u kafiću pored staklorezačke radnje, a preko puta Ostojićeve pekare. Odatle su motrili na svoje lokale i družili se. Tako je bilo i kobnog dana. Sedeli su, razgovarali, a onda je Filip pozvao Nikolu da svrati do njegovog lokala. Šta se tačno desilo za sada se ne zna, sem da je Gavranović Ostojića ubio ubodom s leđa, zatrpao ga, zaključao radnju i otišao...

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.