OVOG DETALJA SE NIKO NE SEĆA 17 MESECI POSLE BRUTALNOG UBISTVA: Evo šta je je Jelena Marjanović imala na sebi kad je kobnog dana trčala po nasipu!
Foto: Printscreen/Youtube/Grand Magazin Tv Grand

ovako je izgledala!

OVOG DETALJA SE NIKO NE SEĆA 17 MESECI POSLE BRUTALNOG UBISTVA: Evo šta je je Jelena Marjanović imala na sebi kad je kobnog dana trčala po nasipu!

Kobnog dana, kad je ona nestala, a pre nego što je nađeno njeno telo, MUP je izdao saopštenje u kom je do detalja opisan njen fizički izgled i odeća u kojoj je trčala

Objavljeno:

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine. Sutradan, njeno telo nađeno je u kanalu.

Jelena je nestala dok je trčala na nasipu u Crvenki, a tu je došla automobilom sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom. I dan danas, 17 meseci posle njene smrti oko ovog slučaja vode se brojne spekulacije.

JEZIVI DETALJI IZ OPTUŽNICE: Zoran je ubio Jelenu za 10 minuta, PRVO JU JE UDARIO U NOGU, a onda je usledio HOROR!

Ipak, iza rešetaka je zbog sumnje da je počinio ovaj zločin završio jedino njen suprug Zoran Marjanović, koji je prijavio nestanak žene, odnosno pozivao prijatelje i rodbinu, navodno je tražio i prijavio njen nestanak.

Kobnog dana, kad je ona nestala, a pre nego što je nađeno njeno telo, MUP je izdao saopštenje u kom je do detalja opisan njen fizički izgled i odeća u kojoj je trčala.

foto: Privatna arhiva

- Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje telesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju.

- U trenutku nestanka na sebi je imala donji deo trenerke crne boje, gornji deo plavo-bele boje i ljubičaste patike - pisalo je tada u saopštenju.

Jelenina trenerka i kasnije je pominjana kao jedan od detalja istrage.

foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

Nakon što je njeno telo pronađeno kod nasipa, nađen je i njen mobilni telefon. Pored telefona policija je pronašla i patike, šnalu i trenerku.

Ono što se i danas pominje, jeste DNK nađen na donjem delu njene trenerke, za koje nije ustanovljeno kome pripada.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.