DA LI JE ŽENA S KOZAMA PREPOZNALA SVEKRA VLADIMIRA? Mala Jana je na nasipu bila sa starijim čovekom s repom u 16:40!
Foto: Stefan Jokić

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ

DA LI JE ŽENA S KOZAMA PREPOZNALA SVEKRA VLADIMIRA? Mala Jana je na nasipu bila sa starijim čovekom s repom u 16:40!

Ona je čoveka s kojim je videla Janu opisala kao starijeg muškarca s dugom vezanom kosom

Objavljeno: 22:20h

Radosava Marković ispričala da je na livadi pored nasipa videla devojčicu i muškarca starog između 60 i 70 godina, s dugom kosom vezanom u rep Radosava Marković.

Žena koja je čuvala koze na nasipu u Crvenki u Borči tako je srušila odbranu Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je 2. aprila prošle godine ubio suprugu Jelenu.

KO SE JAVIO NA JELENIN TELEFON I 43 SEKUNDE ĆUTAO NA DAN KAD JE NESTALA? Novi momenat koji je zbunio sve!

Kako saznajemo, meštanka ovog naselja ispričala je da je kobnog dana na nasipu videla Janu, ali ne i Zorana, već „muškarca starog između 60 i 70 godina s kosom vezanom u rep“.

foto: Dragana Udovičić

- Čuvala sam, kao i svakog dana, koze na nasipu. Svakog dana u isto vreme izvodim koze na pašu i znam da je bilo oko 16.40. Videla sam muškarca i devojčicu. Muškarac se igrao sa devojčicom, ona je krenula ka kozama i on joj je viknuo da se vrati. Nisam sigurna da li je vikao Dano ili Jano - ispričala je navodno na saslušanju Radosava Marković i dodala da je „tek kasnije primetila da se nešto čudno dešava na nasipu kada je videla neke ljude i automobile koji dolaze i odlaze“.

ZORAN NIJE UBIO JELENU, VEĆ STARAC IZMEĐU 60 I 70 GODINA! Žena s kozama otkrila koga je videla na nasipu na dan kad je ubijena pevačica!

Ona je čoveka sa kojim je videla Janu opisala kao starijeg muškarca sa dugom vezanom kosom.

Zoran kaže da je veliki vernik, ALI OVAJ DETALJ SA JELENINE SAHRANE ga demantuje I NIKO GA NIJE PRIMETIO NI DAN DANAS! (FOTO)

S obzirom na to da je devojčica u vreme ubistva majke imala pet godina, nije mogla da bude sa nekim ko joj je nepoznat, pa je najverovatnije Jana tog popodneva na nasipu bila sa dedom Vladimirom Marjanovićem, koji više odgovara opisu od njegovog sina Zorana. Jelenu Marjanović, koja je navodno trčala nasipom, žena koja je čuvala koze uopšte nije videla.

foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Marjanović je ranije na saslušanju izjavio da je nasipu bio sa Jelenom i ćerkicom. Kako je naveo, on se igrao sa Janom, a kada je primetio da Jelene nema nakon što je otišla da trči, krenuo je da doziva.

Radosava Marković posle saslušanja nije želela da daje bilo kakve izjave za medije, već je okupljenima pokazala srednji prst i njime odmahivala. Branilac Zorana Marjanovića, advokat Nikola Dumnić, potvrdio je da su juče saslušana dva svedoka, ali da niko od devet do sada ispitanih nije očevidac događaja zbog kog se vodi postupak. On je kratko potvrdio da je žena koja je čuvala koze rekla da se čovek koji ne odgovara opisu Zorana Marjanovića igrao sa detetom na livadi pored nasipa.

- Sledeće saslušanje je zakazano za ponedeljak. Mi više nećemo davati nikakve izjave o ovom predmetu - rekao je Dumnić.

ŽENA S KOZAMA ZAPANJILA SVE POSLE SASLUŠANJA: Uradila je nešto što APSOLUTNO NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

Drugi svedok konfuzan: GOVORIO O ARKANU, PUKANIĆU I JELENI!

Drugi svedok Vid Stjepanović rekao je juče da je pokojnu pevačicu oko 13 sati s leđa video na nasipu, a da je video i njenog supruga.

- Rekao je da je prvo video Zorana, a onda i nekog drugog čoveka koji dolazi po dete i da je shvatio da je „to neka nameštaljka“. Međutim, nije objasnio o kakvoj nameštaljci se radilo - otkriva izvor Kurira i dodaje da je ovaj svedok potom potpuno zbunio sve prisutne pričom da je on „pomogao policiji da uhapsi ubicu Ive Pukanića“, kao i da su njemu „oprostili Arkana“.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.