IMAO SAM PREKID FILMA! Pomahnitali vozač iz Kneza pred tužiocem NEMA ŠTA DA KAŽE! (VIDEO)
Foto: Espreso.co.rs

to je izgovor!

IMAO SAM PREKID FILMA! Pomahnitali vozač iz Kneza pred tužiocem NEMA ŠTA DA KAŽE! (VIDEO)

On je, ipak, potvrdio da se seća tuče sa nekolicinom mladića ispred kluba “Lotos”

Objavljeno:

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva, pritvor do 30 dana Vladimiru Simonoviću (31) koji je u subotu u ranim jutarnjim satima automobilom uleteo u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, razneo baštu kafića i povredio Draganu Stanković (21). Prema rečima portparola Prvog osnovnog suda, pritvor mu je određen zbog bojazni da će uticati na svedoke.

Određen pritvor do 30 dana za pomahnitalog vozača koji je gazio ljude u Knez Mihajlovoj! Preti mu DUGA ROBIJA! (VIDEO)

Simonović je prethodno saslušan u kancelariji tužioca, gde nije dao konkretan odgovor na pitanja o samom incidentu.

- Simonović nije negirao delo prosto zato što je tužiocu rekao da je imao “prekid filma” zbog pijanstva, te da se ničega u vezi sa subotom ujutru ne seća. On je, ipak, potvrdio da se seća tuče sa nekolicinom mladića ispred kluba “Lotos”, ali ne i povoda tuče - kaže za “Blic” izvor upoznat sa predmetom.

foto: Espreso

Podsetimo, Simonović je prethodno i u policiji tvrdio da ne zna zbog čega je uleteo automobilom “ford karavan” u Zmaj Jovinu ulicu jer je bio pijan.

OTKRIVENO ZAŠTO JE MANIJAK IZ KOTEŽA DIVLJAO KNEZ MIHAILOVOM: Zna se šta se desilo pre nego što je počeo DA GAZI PEŠAČKOM ZONOM I UMALO UBIO DEVOJKU!

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić rekla je da se Simonović sumnjiči za “teško delo protiv opšte sigurnosti”, koje je teže od prvobitnog ugrožavanja javnog saobraćaja, i za koje bi Simonović mogao da dobije od jedne do osam godina zatvora.

Tužilaštvo je još u subotu nakon uviđaja, naložilo policiji da prikupi sve video zapise sa lica mesta kao i da uzme izjave od očevidaca i svedoka.

Takođe su naloženi testovi osumnjičenog na alkohol i drogu. Prema prvim informacijama iz policije, osumnjičeni je imao preko 1,7 promila alkohola u krvi, odnosno bio je u teškom pijanstvu.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.