VRIŠTE I BEŽE PO KNEZ MIHAILOVOJ DOK IH VOZAČ MANIJAK GAZI: Kompletan snimak horora u Beogradu!(VIDEO)
Foto: espreso.co.rs

jezive scene

VRIŠTE I BEŽE PO KNEZ MIHAILOVOJ DOK IH VOZAČ MANIJAK GAZI: Kompletan snimak horora u Beogradu!(VIDEO)

Sve se odigralo jutros oko 7 sati, kada je muškarac uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu i jurio ljude

Objavljeno: 12:48h

EKSKLUZIVNI SNIMAK HORORA U KNEZ MIHAILOVOJ: Pogledajte kako je MANIJAK GAZIO LJUDE U CENTRU BEOGRADA! (VIDEO)

Espreso je došao do snimka napada u Knez Mihailovoj ulici, kada je vozač sivog automobila uleteo u pešačku zonu i krenuo da gazi ljude u baštama kafića.

Sigurnosne kamere su napravile snimak sivog automobila koji uleće među stolice i ljude, a zatim i kako ljudi beže. Devojka na snimku je povređena u ovom incidentu, kao i vozač. Oboje su prebačeni u Urgentni centar. Ona je hospitalizovana, ali je morala da se vrati u lokal, kako bi dala izjavu, da bi je potom opet odvezli u Urgentni.

foto: Espreso

Na snimku se jasno vidi da je vozač udario devojku. Sve se odigralo jutros oko 7 sati, kada je muškarac uleteo u pešačku zonu u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu i jurio ljude koji su se u tom trenutku nalazili u Knez Mihailovoj.

Mladić je bio u vidno alkoholisanom stanju i izmereno mu je 1,30 promila alkohola u krvi. Nakon dijagnostike, u Urgentnom centru pušten je kući, jer je utvrđeno da nema težih povreda.

foto: Espreso

Automobil je uleteo iz Zmaj Jovine ulice, a zatim napravio polukružno skretanje, da bi na kraju udario u stub od čelika. Očevidci su izjavili da je vozač "forda" bio prethodno tučen i maltretiran od strane pet mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu.

foto: Espreso.co.rs

Potpuno su uništene bašte tri kafića u ovoj ulici.

Pogledajte najnovoiji, drugi snimak sa lica mesta:

(D. Čavić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.