U Novom Sadu pohapšeni dileri oružja, pronađeni im puškomitraljezi i dinamit u autu! (FOTO)

U spektakularnoj akciji

U Novom Sadu pohapšeni dileri oružja, pronađeni im puškomitraljezi i dinamit u autu! (FOTO)

Ministar Stefanović kaže da je do hapšenja došlo sinoć u kasnim večernjim satima, a da je akciju, koja je trajala nekoliko meseci, sprovela novosadska policija u saradnji sa Žandarmerijom
Objavljeno: 16.12.2015. 09:12h
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je presečen veliki lanac šverca oružja ka Francuskoj hapšenjem dva sprska državljanina u najnovijoj akciji policije u Novom Sadu.

Ministar Stefanović je za RTS rekao da je do hapšenja došlo sinoć u kasnim večernjim satima, a da je akciju, koja je trajala nekoliko meseci, sprovela novosadska policija u saradnji sa Žandarmerijom.
 
 

/ #NSulice / Trenutno ispred Merkatora. Policijska akcija traje više od pola sata. Na terenu su maskirani pripadnici ž...

Posted by Uživo sa novosadskih ulica on уторак 15. децембар 2015.


- Prilikom hapšenja u kolima smo zaplenili dva puškomitraljeza, nešto više od tri kolograma eksploziva, dva automata i veću količinu municije - precizirao je Stefanović.

Kako je naglasio, to pokazuje da je policija, kad se radi o preventivnim akcijama koje imaju za cilj da oružje ne dođe do kupaca i ne napravi još veću štetu, dosta dobro organizovana.
 
 

/ #NSulice / Foto: Natasa /Hapšenje na Bulevaru oslobođenja, kod Merkatora.

Posted by Uživo sa novosadskih ulica on уторак 15. децембар 2015.


Pošto smo kao region od 1990-ih godina izloženi velikoj količini oružja i municije koji se ilegalno koriste, mislim da je to jedna od važnih poruka građanima da ne koriste ilegalno oružje zato što su predviđene visoke zatvorske kazne - istakao je ministar Stefanović.

Dodao je da je u poslednjih godinu i po dana policija pokazala da može i te kako da bude efikasna.

(Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media