Policajci u šoku: Aleksandar Vučić demolirao prostorije SNS u Smederevskoj Palanci!

Uhapšen huligan

Policajci u šoku: Aleksandar Vučić demolirao prostorije SNS u Smederevskoj Palanci!

Policija otkrila da se 23-godišnjak koji se sumnjiči da je razlupao prostorije SNS u ulici Svetog Save broj 19 zove i preziva kao premijer Srbije
Objavljeno: 09:01h

Policajci u Smederevskoj Palanci nisu imali velikih problema da otkriju ko je razbio sva stakla na Opštinskom odboru SNS, ali nikako nisu mogli da prihvate činjenicu da je za to osumnjičen Aleksandar Vučić, imenom i prezimenom, objavio je "Alo"! Čuđenju nije bilo kraja kada je policija otkrila da se 23-godišnjak koji se sumnjiči da je razlupao prostorije SNS u ulici Svetog Save broj 19 zove i preziva kao premijer Srbije.

Facebook/SNS Smederevska Palanka
- Policijska patrola je 12. decembra primetila da su polomljena stakla na prostorijama SNS-a. Oni su obavestili stanicu, nakon čega je tužilac naložio da se obavi uviđaj. Ubrzo su na teren izašli kriminalistički tehničari, koji su pronašli kamenice kojim su razbijena stakla - navodi naš sagovornik blizak istrazi. Nije trebalo mnogo da inspektori sklope kockice i identifikuju počinioca. - Operativni podaci su ukazali na to da je u tom trenutku nepoznata osoba došla do prostorija sa kamenicama i razlupala ih. Zatim je pobegla sa lica mesta u obližnji kafić. Nakon toga je počinilac promenio jaknu kako ga ne bi prepoznali, ali mu to nije uspelo - kaže izvor iz istrage.
Facebook/SNS Smederevska Palanka
Kada su policajci presreli osumnjičenog i pitali ga za ime i prezime, malo su se zbunili kada im je rekao da se zove Aleksandar Vučić. - Naravno da su u tom trenutku pomislili da laže. U nekim drugim okolnostima to se dešava, ali s obzirom na to da su napadnute prostorije SNS-a, a da se on predstavio kao Vučić, pomislili su da se šegači s njima. Zatražili su mu ličnu kartu i uvideli da se zaista zove kao premijer. Ipak, to mu nije mnogo pomoglo jer je odmah priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - priča naš sagovornik.
Facebook/SNS Smederevska Palanka
Uhapšeni Vučić tereti se za oštećivanje tuđih stvari i nasilničko ponašanje, a policija je privela i njegovog prijatelja, koji se sumnjiči da je sa Vučićem zamenio jakne kako bi mu pomogao da ne bude otkriven.
Facebook/SNS Smederevska Palanka
(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.