ZAŠTO SVEKAR UBIJENE PEVAČICE NE SKIDA OSMEH S LICA? Otkrivamo šta se krije iza ove jezive misterije! (FOTO)
Foto: Vladimir Sporčić

nauka kaže ovako

ZAŠTO SVEKAR UBIJENE PEVAČICE NE SKIDA OSMEH S LICA? Otkrivamo šta se krije iza ove jezive misterije! (FOTO)

Vrsta odbrane od suočavanja sa neprijatnim okolnostima ili nešto sasvim drugo?

Objavljeno: 17:10h

Svirepo ubistvo pevačice "Granda" Jelene Marjanović već 17 meseci intrigira srpsku javnost.

Prema verziji supruga ubijene pevačice, za sada jedinog osumnjičenog i uhapšenog za ovo ubistvo, Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine oko 15. 30 na nasipu u Crvenki, gde je došla sa suprugom i ćerkom kako bi trčala od jedne do druge rampe.

JEZIVI DETALJ niko nije primetio! Otac Zorana Marjanovića je na SVIM SLIKAMA NASMEJAN, ali to nije sve!

Jelenin suprug, Zoran Marjanović prijavio je njen nestanak tek nakon nekoliko sati, oko 20 časova.

ZORICA MARJANOVIĆ BEŽALA OD NAS! Sačekali smo Vladimirovu ženu ispred suda, ponašala se vrlo čudno! (VIDEO)

Međutim, beživotno telo pevačice pronađeno je dan kasnije, u kanalu pored nasipa.

foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

Najveća sumnja od samog početka, pala je upravo na porodicu Marjanović. Njihovo čudno ponašanje, kontradiktorne izjave i preterano eksponiranje u javnosti, navele su većinu da pomisle da sumnje nisu nastale bez razloga, što je i potvrđeno Zoranovim hapšenjem 15-og septembra ove godine.

foto: Nebojša Mandić

Ono što je ekipi Espresa posebno privuklo pažnju, jeste čudno ponašanje Vladimira Marjanovića, svekra ubijene pevačice. Naime, on je više puta uslikan nasmejan, pa čak i nakon sahrane, saslušanja, posete sinu u zatvoru.. Više o tome možete pročitati OVDE.

KUMA VERA JE KLJUČNI SVEDOK? Ušetala s osmehom da ispriča šta zna o Jeleni, a nakon saslušanja kratko je poručila OVO! (VIDEO)

foto: Dragana Udovičić

Kako bismo saznali šta osmeh u ovakvim situacijama govori i da li Vladimir na taj način prikriva nešto, pozvali smo Milana Kostića, forenzičkog psihologa, koji nam je protumačio ovakvo ponašanje.

- Na svim priloženim fotografijama svekra ubijene pevačice Jelene M., za koje se navodi da su učinjene u stresnim okolnostima posle njenog ubistva i preduzetih istražnih radnji, nesumnjivo je upadljiv osmeh koji svekar u svim tim situacijama iskazuje na gotovo istovetan način. Taj osmeh s fotografija se može tumačiti na različite načine, zavisno od strukture njegove ličnosti i njegovih odbrambenih mehanizama u takvim situacijama koje nose stresno obeležje - objašnjava gospodin Kostić, i dodaje da postoje ljudi kod kojih je osmeh samo jedna vrsta odbrane od suočavanja sa neprijatnim okolnostima.

foto: Zorana Jevtić

ZORICE, IZVUKLI SMO SE, SVE SMO IH ZA*EBALI! Tajni snimak iz automobila još jednog Marjanovića TERA NA ROBIJU?

- Kod njih osmeh pokazuje neki oblik rutinskog manira kojim se okolini predstavlja kao osoba koja se lako nosi i sa najtežim gubicima. Takvo reagovanje može da se tumači i kao značajan deo uloge, kojom se drugima predstavlja kao nevina osoba, koja je iznad svega onoga što joj se dešava, a s čime bi morala drugačije, odnosno realnije, da se suoči, imajući u vidu i sopstvenu odgovornost u svemu tome. Ako bi se, međutim, ispostavilo da ovakvo osmehivanje nije njegov uobičajeni manir (i odbrana) u ponašanju, moglo bi se takvo neverbalno ponašanje shvatiti i kao izraz olakšanja, koje ličnost može čak i nesvesno da emituje, što bi onda moglo da se protumači njegovim odnosom prema kritičnom događaju i stavom prema mogućim posledicama po njega i porodicu - zaključuje Milan Kostić.

(B.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.