JEZIVI DETALJ niko nije primetio! Otac Zorana Marjanovića je na SVIM SLIKAMA NASMEJAN, ali to nije sve!
Foto: Dragana Udovičić

šta je ovo?

JEZIVI DETALJ niko nije primetio! Otac Zorana Marjanovića je na SVIM SLIKAMA NASMEJAN, ali to nije sve!

Nekoliko dana nakon sahrane brutalno ubijene snaje, Vladimir Marjanović izašao je nasmejan iz dvorišta, a jedino obeležje tuge, bila je crnina koju je nosio

Objavljeno: 16:47h

Ubistvo Jelena Krsmanović Marjanović već više od godinu dana intrigira srpsku javnost. Nakon što je njeno beživotno telo pronađeno 3. aprila 2016. godine, najveća sumnja bačena je na porodicu Marjanović, prvenstveno supruga Zorana, koji je i uhapšen 15. septembra ove godine.

Ono što je posebno interesantno, jeste činjenica da tokom ovog perioda na licu Vladimira Marjanovića, svekra ubijene pevačice nijednom nije mogla da se vidi, tuga, zabrinutost, ili bilo koje osećanje, koje svedoči da se u njihovoj porodici desilo stravično ubistvo, a potom i niz drugih nesrećnih okolnosti. On je više puta uslikan nasmejan, pa čak i nakon sahrane, saslušanja, posete sinu u zatvoru....

Nekoliko dana nakon sahrane brutalno ubijene snaje, Vladimir Marjanović izašao je nasmejan iz dvorišta, a jedino obeležje tuge, bila je crnina koju je nosio.

foto: Dragana Udovičić

Nakon što je pronađeno telo Jelene Marjanović Krsmanović, Vladimir, Miloš i Zoran Marjanović podvrgnuti su poligrafskom ispitivanju, koje je svekrva ubijene pevačice odbila. Međutim, ni ova situacija nije preterano potresla Vladimira Marjanovića, koji je nakon saslušanja iz prostorija 29. novembra izašao nasmejan.

foto: Zorana Jevtić

Sličnu reakciju imao je i nakon suđenja Zorici Marjanović, zbog bavljenja nadrilekarstvom.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene 15. septembra. Dan nakon njegovog hapšenja, ispred kuće porodice Marjanović u Borči moglo se videti nekoliko policijskih automobila. Zajedno sa policijom, došla je i socijalna služba kako bi izvršila procenu o uslovima u kojima živi maloletna ćerka uhapšenog Zorana Marjanovića. U jednom trenutku na kapiji se pojavio njegov otac, Vladimir , u beloj atlet majici, a na njegovom licu ponovo je bio osmeh.

foto: Vladimir Sporčić

On je takođe bio nasmejan nakon posete sinu Zoranu Marjanoviću u zatvoru.

foto: Dragana Udovičić

Ovog puta mu je nešto posebno bilo smešno.

foto: Dragana Udovičić

Saslušanje svedoka u istrazi ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović počelo je 16. oktobra u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Vladimir Marjanović došao je na saslušanje sa sinom Milošem Marjanovićem, u pratnji advokata. I ovog puta bio je nasmejan.

foto: Zorana Jevtić

Porodica Marjanović doživela je niz stresnih situacija, počevši od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović, zatim saslušanja, optužbi kako medija, tako i okruženja, pa sve do hapšenja Zorana Marjanovića. Međutim, svekar ubijene pevačice, ni jednog trenutka nije pokazao tugu, patnju ili zabrinutost. On je na fotografijama ili ravnodušan, ili nasmejan, što je nakon niza nesrećnih okolnosti, najblaže rečeno, čudno.

(B. Kontić/D. Čavić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.