UPAO U KUĆU PA PUCAO U BIVŠU ŽENU I UKUĆANE: Krvavi pir u Priboju! Jedna osoba mrtva!
Foto: Damir Dervišagić

haos!

UPAO U KUĆU PA PUCAO U BIVŠU ŽENU I UKUĆANE: Krvavi pir u Priboju! Jedna osoba mrtva!

Šta se zatim dešavalo u kući nije najjasnije

Objavljeno: 10:01h

Teška tragedija dogodila se noćas u Priboju.

Prema prvim informacijama, noćas je R. T. (63) naoružan nožem i puškom upao u porodičnu kuću svog pašenoga R. R. (63) i svastike D. R. (63) u kojoj je bila i njegova supruga M. T. (60) od koje se nije zvanično razveo, ali sa kojom nije živeo u poslednje vreme.

Prema prvim informacijama istrage, R. T. je još sa vrata ispalio hitac kojim je pašenoga R. R. pogodio u grudi a metak je najverovatnije zatim rikošetirao i pogodio svastiku R. D. u plećku.

Šta se zatim dešavalo u kući nije najjasnije. Najverovatnije da je R. T. zatim potegao nož i suprugu M. T. ranio u grudi, a nezvanične informacije govore da je sečivo prošlo tik pored srca.

Povređena je i tašta R. T. stara 84 godine a ona ima povrede sečivom po rukama. Pretpostavlja se da se žena ili branila od R. T. ili je kada je videla šta se dešava pokušala da mu otme nož.

Posle krvavog pira R. T. je izašao iz kuće i nestao ali je ubrzo nađen blizu svoje kuće gde je izvršio samoubistvo vešanjem.

Prema nezvaničnim podacima iz Pribojske Banje, pokojni R.T. bio je lečeni alkoholičar i više puta je prijavljivan zbog porodičnog nasilja. Njih dvoje imaju dvoje odrasle dece.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.