OVEREN U GLAVU, POSLEDNJE REČI BILE SU MU: Nemoj, brate, nemoj! (FOTO)

SAČEKUŠA U ZEMUNU

OVEREN U GLAVU, POSLEDNJE REČI BILE SU MU: Nemoj, brate, nemoj! (FOTO)

Krvav i teško povređen penjao se do poslednjeg sprata i vrata svoje tašte, gde je, najverovatnije, dobio poslednji metak i to u glavu
Objavljeno: 12:38h

U sačekuši u zemunskom naselju Galenika u Ulici Jovana Stojsavljevića pre dve večeri oko 21.15 ubijen je Paja Stojanović (44), odranije poznat policiji. Njega je nepoznati napadač izrešetao ispred zgrade u kojoj je imao ima stan i gde mu je živela rodbina. Bežeći od metaka, Stojanović je uleteo u zgradu povređen, ali ubica ga je sustigao i u potkrovlju mu pucao u glavu. Krvavi tragovi i čaure oko zgrade posvedočili su u petak o jezivoj večeri kada je Stojanović ubijen na pragu domova svojih komšija i familije. Rupe na staklu ulaznih vrata, zidu, mrlje na stepenicima govore da je Paja Stojanović uspeo da uđe u zgradu, ali ne i da pobegne napadaču, koji ga je pogodio u grudi, kolena i potkolenicu. Na kraju ga je sustigao i pucao mu u glavu.

Ubistvo Paje Stojanovica/Aleksandar Jovanovic
Istraga je pokazala da je ubica čekao svoju žrtvu, sakriven iza drveta i žbunja preko puta ulaza. Sačekao je da se parkira i izađe iz automobila. Iz mraka je pripucao na Stojanovića, koji je uleteo u zgradu. Krvav i teško povređen penjao se do poslednjeg sprata i vrata svojih tasta i tašte, gde je, najverovatnije, dobio poslednji metak i to u glavu. Ekipa Hitne pomoći je pokušala reanimaciju, ali mogli su naposletku samo da konstatuju smrt. - Čuli smo pucnjavu, ali nismo ni pomislili da neko želi da naudi Paji - ispričao nam je njegov tast Nedeljko Stokanić. - Pozvao sam policiju i kada su oni stigli, otvorio sam vrata i tada ugledao Paju krvavog na podu. On i moja ćerka žive nevenčano više od dvadeset godina i imaju dva sina.
Ubistvo Paje Stojanovica/Aleksandar Jovanovic
Stojanovića komšije znaju još od malih nogu, jer je u toj zgradi živeo sa roditeljima, čiji je stan, tik uz vrata roditelja svoje nevenčane supruge, izdavao podstanarima. U petak nam, međutim, na toj adresi niko nije otvorio vrata. Prvi susedi su zatečeni i uplašeni posle pucnjave u večernjim satima.
Ubistvo Paje Stojanovica/Aleksandar Jovanovic
- Mislim da sam čula da je vikao: - Nemoj, brate, nemoj! - ali nisam smela da provirim kroz prozor - kaže jedna od komšinica. - Čuo se prvo jedan metak, onda drugi i rešetanje od kog se zaledi krv. Nismo ništa videli, ali strašno je šta se dogodilo. Stojanović je poznat policiji po nasilničkom ponašanju i tučama, a navodno je izvesno vreme proveo i u zatvoru. Motivi za ovo ubistvo zasada nisu poznati, a policija intenzivno traga za počiniocem. Ubijeni Stojanović ima dva sina, od kojih je stariji, Strahinja, poznat policiji. Ovaj mladić star 26 godina sumnjičen je da je pre dve godine učestvovao u pucnjavi u Rimskoj ulici na Dušanovcu i da je tom prilikom ranio Zorana Lj. (54), radnika BIA, koji je slučajno pogođen iz rikošeta. (Espreso.co.rs / Izvor: Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.