ČARAPA NA MESTU ZLOČINA OTKRIVA ISTINU! Jelena NIJE ubijena u kanalu, a gde je zapravo izgubila život?
Foto: Marina Lopičić

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU!

ČARAPA NA MESTU ZLOČINA OTKRIVA ISTINU! Jelena NIJE ubijena u kanalu, a gde je zapravo izgubila život?

Ranije je utvrđeno da Jelenina odeća nije umazana krvlju, te da su joj prsti čišćeni abrazivnim sredstvom i da sve to ukazuje da nije usmrćena na mestu na kojem je nađena

Objavljeno:

Slučaj „Marjanović”, koji je prililično zamršen, otpetljaće se kada se konačno i nedvosmisleno utvrdi gde je Jelena ubijena - da li na nasipu Crvenka u Borči, gde je telo nađeno, ili na nekom drugom mestu?

Dosta činjenica i dokaza ide u prilog tezi da Jelena nije ubijena u kanalu na nasipu, već da je tamo naknadno doneta i bačena, a najnoviji dokaz koji upućuje na to da je mesto ubistva neka druga lokacija jesu Jelenine čarape, nezvanično saznaje Alo!

foto: Zorana Jevtić, Ilustracija

ZORAN MARJANOVIĆ KRIZIRA I RIDA U ZATVORSKOJ ĆELIJI: MAMA! Umreću bez MOJE MAJKE!

ZORANOVA LJUBAVNICA POBEGLA I ODVELA DETE! Zorica isčezla malo pre saslušanja!

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, otkriveno je da čarape koje je Jelena nosila u trenutku kada je leš nađen nisu bile ukaljane blatom.

ZORANOV SAUČESNIK POSTAJE SVEDOK SARADNIK!? On će otkriti kako je i gde pevačica ubijena, KO JE SVE UČESTVOVAO i ko je pomagao u prikrivanju zločina!

- Da je Jelena ubijena u kanalu na nasipu, njene čarape bi morale biti blatnjave. Pošto je njena patika nađena van vode, na suvom, logično bi bilo da ona u čarapi zgazi na muljevito dno kanala. Da se Jelena tu borila sa napadačem, morala bi da zgazi u blato - ilovaču, koje se nalazi u kanalu i da umaže noge. Kada je njeno telo izvučeno, ustanovljeno je da je njena čarapa samo mokra, ne i kaljava - objašnjava naš izvor i dodaje da je ranije utvrđeno da Jelenina odeća nije umazana krvlju, te da su joj prsti čišćeni abrazivnim sredstvom i da sve to ukazuje da nije usmrćena na mestu na kojem je nađena.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.