PIŠTOLJ, PAZI PIŠTOLJ, NEKO JE VIKNUO! Nastavljeno suđenje za napad na Andreja Vučića na Paradi ponosa 2014. godine!
Foto: Apple

SVEDOCi potvrdili!

PIŠTOLJ, PAZI PIŠTOLJ, NEKO JE VIKNUO! Nastavljeno suđenje za napad na Andreja Vučića na Paradi ponosa 2014. godine!

Sva četiri svedoka su potvrdila da su iz policijskog kordona čuli uzvik: "Pištolj, pazi pištolj", ali nisu mogli da prepoznaju glas

Objavljeno:

Veštak sudske medicine Branimir Aleksandrić svedočiće kasnije danas u Višem sudu na sudjenju žandarmima koji su optuženi za napad na braću predsednika Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog tokom Parade ponosa 2014. u Beogradu.

JELENU SU UBILA TRI MUŠKARCA!!! Ovo je NAJVEĆA TAJNA ISTRAGE UBISTVA PEVAČICE! Jedan od optuženih Zlatko Gigić protiv kojeg je postupak u ranijem delu sudjenja bio razdvojen, postavljao je danas na početku ročišta pitanja svedocima - žandarmima koji su bili na mestu incidenta 28. septembra 2014. godine.

foto: Printskrin: N1

Sva četiri svedoka su potvrdila da su iz policijskog kordona čuli uzvik: "Pištolj, pazi pištolj", ali nisu mogli da prepoznaju glas. Žandarmi su optuženi da su kao saizvršioci počinili krivično delo napada kao i zlostavljanja i mučenja, a optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu na teret im se stavlja zloupotreba službenog položaja. Svi optuženi su tokom ranijih ročišta negirali krivicu i naveli da su postupali po zakonu. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se terete Predrag Mitrović, Slavko Stojanović, Dragan Savić, Dalibor Djordjević, Zlatko Gigić, Boban Lekić, Mitar Milosavljević i Rade Matić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.