JELENA JE ŽELELA JOŠ JEDNO DETE: Otkrivena NEISPUNJENA ŽELJA ubijene pevačice! Slomiće vam se srce!
Foto: Kurir.rs

bila je posvećena ćerkici u potpunosti

JELENA JE ŽELELA JOŠ JEDNO DETE: Otkrivena NEISPUNJENA ŽELJA ubijene pevačice! Slomiće vam se srce!

Jelena Krsmanović Marjanović bila je željna stvaranja muzike posle 12 godina odsustva sa muzičke scene, dok je ispunjenje želje da rodi još dece odložila za kasnije zbog porodičnih tragedija koje je doživela

Objavljeno:

- Nije bila zadovoljna time kakvo je okruženje zatekla na estradi kada se vratila na scenu. Pamtim njenu rečenicu kad god neko nije želeo da nam pomogne ili kada nas je odbio za neku emisiju: Goranče, kakvi su ovo ljudi? U šta su se ovo pretvorili?”. Bila je pomalo razočarana u sve to. Bodrio sam je i gurao napred. Nisam joj dao da poklekne. Davao sam joj ideje kako da se obuče, kako da namesti kosu i kakve pesme da snima. Moram da priznam da je bilo mnogo teško kada je reč o novinama i medijima. Borio sam se na sve načine. Video sam da joj to znači, ali ne po svaku cenu - seća se Goran Doljančević, Jelenin menadžer i prijatelj.

Jecino odsustvo sa scene, prema rečima njene sestre Teodore Krsmanović, trajalo je 12 godina.

foto: Printscreen/You tube

- Jeca je počela da se bavi pevanjem kada nije bilo skandala, tračeva ni tabloida. Kada se vratila na scenu, videla je da je estrada postala nešto sasvim drugo. Trebalo joj je malo vremena da shvati nova pravila igre. Nije želela da im se povinuje niti da igra po njima. Birala je duži, ali kvalitetniji put. Maštala je da stvara lepe pesme, da snima ono što voli. Radovala se novim pesmama. Bila je željna stvaranja muzike - priča Teodora Krsmanović.

Vrata “Granda” širom otvorena

Goran Doljančević kaže da su za Jelenu vrata “Grand produkcije“ bila širom otvorena.

- Saša Popović je obožavao našu Jelenu. Ona je mogla da mu se obrati u svako doba dana i noći. Kada je rešila da se vrati na scenu, ni dinara nije dala, Saša joj je rekao: „Jeco, ti si naša, snimaj i dolazi da promovišeš!” - tvrdi Jelenin prijatelj i menadžer.

Jelena je bila presrećna kada je zatrudnela i odmah je odlučila da se posveti detetu.

foto: Facebook

- Kada je saznala da je trudna, prvo se poverila Zoranu i mami, a zatim stricu i strini. Bila je presrećna! U Jani je pronašla utehu i posle toliko godina čekanja bila je potpuno srećna i ispunjena kao majka. Zaista je bila predivna mama. Puna ljubavi, pažnje i razumevanja za malu Janu. Nije se odvajala od Jane čak i kada je išla na nastupe. I kada je bila previše umorna, Jani je ispunjavala svaku želju. Nikada nije povisila ton, sve je rešavala toplim, umiljatim glasom. Mala Jana je sve te vrline nasledila od svoje mame. Jelena je želela da ima još dece, ali se to, nažalost, nije ostvarilo. Mnogo su je pogodile porodične tragedije i briga zbog bolesne majke, zbog čega je ispunjenje želje da rodi još dece ostavila za kasnije - kaže Jelenina sestra Teodora Krsmanović.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.