ZORAN MARJANOVIĆ U PANICI: Vaspitačica male Jane ZNA NEŠTO ŠTO BI MOGLO DA GA ZAKOPA!
Foto: Printscreen/Facebook/Zorana Jevtić

nazire se kraj

ZORAN MARJANOVIĆ U PANICI: Vaspitačica male Jane ZNA NEŠTO ŠTO BI MOGLO DA GA ZAKOPA!

Ne zna se ko će se sve naći na spisku svedoka, što može da otkrije ubicu ili obori Zoranovu odbranu

Objavljeno:

Identifikovan ubica mladića iz kluba "The end", policija traga za njim

Saslušanja svedoka za ubistvo pevaćice Jelene Marjanović će početi 16. oktobra u Višem tužilaštvu u Beogradu. Kako mediji saznaju, među prvima će biti saslušana vaspitačica Jelenine ćerke Jane, Lenka Đ., koja je poslednja, ne računajući članove porodice Zorana Marjanovića, videla pevačicu živu.

Lenka Đ. je provodila puno vremena s malom Janom, pa bi i na osnovu detetovog ponašanja mogla da otkrije kakva je situacija bila u kući Marjanovića.

foto: Printscreen

Kako mediji pišu Jelena je dan pre zločina 1. aprila 2016. otišla po ćerku u vrtić i tad se videla sa vaspitačicom koja tu radi. Pevačica je tog dana učiteljicu odvezla kući, tako da je ona ta koja ju je poslednja videla.

Zoran Marjanović insistira na tome da prisustvuje saslušanjima svedoka, na šta ima pravo. On veruje da će svedoci drugačije reagovati kad ga vide. Osim Lenke Đ. sledećeg biće saslušani i Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, Andrea Š., drugarica i šminkerka ubijene pevačice, kao i Vera V., kuma porodice Marjanović.

Sve što znaju o bračnom paru i smrti pevačice Granda otkriće i devojka Jeleninog devera Miloša Milica M., Vida S., Dragana P. i Aleksandra J. Posle svedoka tužilaštva, svedoke će predložiti i odbrana Zorana Marjanovića, kao i advokat porodice Krsmanović.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.