Francuzi negirali da su oteli malu Mašu: Žena svalila krivicu na muža! (FOTO)

nije znala njegove namere

Francuzi negirali da su oteli malu Mašu: Žena svalila krivicu na muža! (FOTO)

Gorin, koja je plakala i jecala sve vreme, rekla je da je Sebastijan, bio jako nervozan, da se ponašao agresivno, drao se i vikao sav put
Objavljeno: 15:45h

Gorin Branšu je navela da ništa nije znala o otmici deteta, da joj Sebastijan nije ništa rekao, kao i da im celo putovanje u Rumuniju i Srbiju nije bilo čudno, jer, kako je rekla, iznenadni putevi nisu bili ništa novo, tako su jednom prilikom otišli u Monako da gledaju trke Formule jedan. OTMIČARI MALE MAŠE: Hteli su da pozajme dete za 850 evra! (FOTO) (VIDEO)​ Gorin, koja je plakala i jecala sve vreme, rekla je sudu da je Sebastijan, bio jako nervozan, da se ponašao agresivno, drao se i vikao sav put, stalno je bio besan kako "ispred njega voze sporo, put loš, ima dosta rupa"..., kao i da su ga se njena ćerka i ona plašile.

- Kada je rekao - dosta mi je, idemo natrag u Francusku, uneli smo najkraći put za povratak u GPS i rekao je da ćemo proći kroz Srbiju. Bio je nervozan. Zaustavili smo se u malom mestu u Srbiji, jeli smo u Mekdonaldsu, vikao je na nas da požurimo, tresla sam se", kazala je Gorin Branšu. Otmičare male Maše stiže pravda: Sud potvrdio optužnicu Dodala je da je Sebastijan tada rekao njoj da vozi, da nije znala zašto, ali ga je poslušala, jer ga se, kako je više puta ponovila, plašila i da nije želela da vozi.
Prema njenim rečima, kada se vratio držeći dete, rekao joj je urlajući da vozi. Ona nije htela i zato je, kako je navela, "ta žena (majka deteta) stigla do kola i on ju je odgurnuo", a zatim je Sebastijan pritisnuo Gorin koleno da bi ubrzala, a auto je bio sa automatskim menjačem i samo su krenuli napred. Kada su odmakli, zaustavili su se, Sebastijan je izašao iz auta, skinuo joj i bacio odeću, obukao novu, namestio novu frizuru, stavio je u dečje sedište, promenio svoje pantalone i stavio naočari za vid i rekao joj da sedne na mesto suvozača.
Potom je promenio tablice na automobilu i seo da vozi i sve vreme je, po njenim navodima, bio vulgaran. Rekao joj je i da će je udariti pesnicom u lice, a da je ona bila traumatizovana "jer je on oteo dete". - Kada mu je policajac dao znak da se zaustavi, on je krenuo prema prepreci koju su postavili i prešao je, stalno smo mu govorili da se zaustavi. Rekao je: ja sam taj koji odlučuje. Niko mi neće naređivati. Umuknite", svedočila je Gorin Branšu.
Navela je i da je potom Sebastijan stao u zaustavnoj traci, izašao je, uzeo dete i tada je videla crni audi koji se parkirao ispred njih, htela je tim ljudima da objasni šta se desilo, ali oni su urlali i uperili pištolj na njih. Policajci su krenuli za Sebastijanom, video ih da dolaze, vratio se kod auta i vratio dete u sedište za dete - rekla je Gorin. - Ja nisam znala šta mu je u glavi. Ni u jednom momentu nismo znali koje su Sebastijanove namere - rekla je Gorin.
Kada je Sebastijanu Branšu Mišelu data mogućnost da postavlja pitanja svojoj supruzi, sa kojom je u braku od 2010, rekao je da misli da ona neće da preuzme odgovornost za svoja dela i da sve što je rekla nije tačno. Tuzilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv troje francuskih državljana, zbog krivičnog dela otmice maloletnog deteta, izvršene 13. marta u ulici Braće Jerkovića kod broja 227, označivši Sebastijana Branšu Mišela organizatora kriminalne grupe. Smatra se da su oteto dete hteli da podmetnu francuskom sudu, kako bi DNK analizom utvrdili da nevenčani suprug trećeoptužene Emerin Ulije Kristel, sa kojim nisu u dobrim odnosima, nije biološki otac deteta. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.